Šišanje svećom u frizerskim salonima u Beogradu (3)

Frizersko-kozmetički salon Plavi anđeo Beograd

Plavi anđeo

Ljube Čupe 1, ulaz iz Ustaničke, Beograd | Frizersko-kozmetički salon
Poslednji put zakazan pre 6 sati. Danas radi 09:00 - 21:00. Sutra radi 09:00 - 21:00.
Blue Angel tretman za oštećenu kosu + feniranje na ravno sve dužine
3.500
Šišanje svećom Velaterapija - paž + Blue angel tretman za oporavak kose+ feniranje na ravno
-31% 4.500
Šišanje svećom Velaterapija-extra duga + Blue Angel tretman za oporavak kose + feniranje na ravno
-24% 6.500
Sve usluge...
Frizerski salon Beauty Centar Beograd

Beauty Centar

Majke Jevrosime 35, Beograd | Frizerski salon
Fantastično10(4)
Poslednji put zakazan pre 8 sati. Danas radi 09:00 - 21:00. Sutra radi 09:00 - 21:00. Prima platne kartice.
Velaterapija šišanje svećom+ tretman - sve dužine kose
5.500
Sve usluge...
Frizersko-kozmetički salon Baroque Beograd

Baroque

Koče Kapetana 16, Beograd | Frizersko-kozmetički salon
Vrlo dobro8.3(2)
Poslednji put zakazan pre 106 min! Danas radi 09:00 - 18:00. Sutra radi 09:00 - 21:00.
Šišanje svećom - duga kosa
3.500
Šišanje svećom - paž
3.000
Šišanje svećom - extra duga kosa
3.800
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Friziranje (Šišanje svećom) u Beogradu

Treba Vam friziranje (šišanje svećom) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (šišanje svećom). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (šišanje svećom) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za friziranje (šišanje svećom) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 3.000 RSD do 6.500 RSD, sa prosečnom cenom od 4.328,57 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje (šišanje svećom) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Šišanje svećom

Može li spaljivanje vaše kose da je učini zdravijom? Kako to da do sada nikada niste čuli za šišanje svećom? Ima li štetnih posledica? Da li je to neka tačka u cirkuskoj predstavi? I kada će već jednom prestati sa svim tim novotarijama?Šta je šišanje svećom ili velaterapija?U  slučaju poslednjeg pitanja vas moramo razočarati. Šišanje svećom i nije nešto baš tako novo. Velaterapija ili kod nas popularno zvano šišanje svećom je zapravo tretman spaljivanja ispucalih krajeva kose. Počela je da se primenjuje sredinom šezdesetih godina prošlog veka, a svoju najveću popularnost je dostigla u Brazilu. Pre nekoliko godina, zahvaljujući promotivnom istupu brazilskih manekenki, ovaj tretman postaje popularan u svetu. Društvene mreže su još jednom odradile svoj deo posla i ceo svet je postao zaluđen. Naravno, kako ni Srbija ne zaostaje za trendovima, kod nas nije teško pronaći salone koje rade velaterapiju, odnosno šišanje svećom.Iako vam može delovati kontradiktorno, iskustva svedoče da je ovo najbolji način šišanja za suvu i oštećenu kosu. Velatrapijom se vaša kosa, odnosno dlake pojedinačno otvaraju kao bi bolje primile vitaminski tretman koji sledi posle spaljivanja krajeva o... Vidi sve

Najnoviji utisci

10.0 Beauty Centar za uslugu Velaterapija šišanje svećom - sve dužine kose
Malo je reci da sam odusevljena, nikako se nisam pokajala sto sam izabrala ovu metodu sisanja, kosa mi je divna i negovana. Hvala divnoj Vanji!!!☺️?

Milena, pre 4 godine

Vidi sve
Vidi sve tretmane u Beogradu
Jedan od prvih utisaka svakog posetioca koga put navede u srpsku prestonicu Beograd je da su ljudi, i muškarci i žene, u Beogradu vrlo lepi. Mi bismo rekli da su u pravu i skromno dodali - najlepši :) Ali osim prirodne lepote svojstvene stanovnicima Beograda, pogotovo beograđanke neguju svoju lepotu. Frizure prate top svetske trendove i modu, koriste se svi najbolji kozmetički brendovi i saloni lepote su često puni.Najbolji saloni lepote u Beogradu Pronalaženje najboljih salona u Beogradu, ... Više o Beogradu