Pramenovi u Beogradu

Pronašli smo 81 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Fantastično 10.09 utisaka

Ogledalce ogledalce 1
Frizerski salon

Majke Jevrosime 35, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Pramenovi duga kosa 60 min
2.100 RSD
U našem salonu nijansiranju kose posvećuje se posebna pažnja! Koristimo preparate Matrix linije za bojenje kose bez oštećenja, a pramenove radi postizanja maksimalnog ekefta radimo isključivo na foliji! Da biste Vašoj kosi pružili dodatni sjaj, poželjno je i nanošenje preliva na kosu. Rezervišite vaš termin online preko sredime.rs i pružite Vašoj kosi savršeno nijansiranje. U cenu usluge ulazi izvlačenje pramenova na foliju, ispiranje i nanošenje preparata za negu kose, sušenje fenom. Usluga preliva naplaćuje se posebno.
Pramenovi kratka/srednja kosa 60 min
1.600 RSD
Neka Vaša frizura zasija upečatljivim sjajem! Zakažite Vaš termin za pramenove online preko sredime.rs servisa! U salonu koristimo luksuzne preparate Matrix liinije za postizanje maksimalnog učinka bez efekta oštećenja kose! Pramenove radimo isključivo na foliji, osim u slučajevima izuzetno kratke kose. U tom slučaju pramenove, na Vaš zahtev možemo raditi i na kapu! U cenu usluge ulazi izvlačenje pramenova, ispiranje inanošenje preparata za negu i zaštitu kose od toplote, sušenje kose fenom. Za preliv ili feniranje potrebno je napraviti posebno zakazivanje i te usluge se naplaćuju dodatno.
Fantastično 9.93 utisaka

Izvor
Frizersko kozmetički salon

Obilićev venac 25, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Pramenovi - duga i ekstra duga kosa veće gustine 60 min
4.000 RSD
Za upečatljiv izgled Vaše duge kose, zakažite termin online u salonu Izvor. Pramenove radimo farbama Schwarzkopf linije kojima postižemo intenzivne nijanse bez oštećenja kose. Cena usluge uključuje izvlačenje pramenova najnovijim tehnikama, pranje kose i sušenje fenom. Pramenove, po Vašoj želji, radimo na kapi ili na foliji.
Pramenovi - kratka kosa 60 min
2.000 RSD
Ako je Vašoj kratkoj frizuri potrebno osveženje u vidu novih pramenova, na pravom ste mestu. Zakažite Vaš termin za pramenove online, a mi ćemo Vam uz Schwarzkopf farbe omogućiti željenu nijansu. Pramenove radimo na foliji ili na kapi, zavisno od Vaše želje. Osoblje salona Izvor Vas željno iščekuje.
Pramenovi - kosa srednje dužine slabije ili normalne gustine 60 min
2.800 RSD
Bilo da želite pramenove na foliji ili preko kape, izbor je na Vama! U salonu koristimo farbe Schwarzkopf linije za postizanje intenzivnih efekata. Cena usluge uključuje izvlačenje pramenova, pranje kose i nanošenje preparata za negu, sušenje kose fenom. Rezervišite Vaš termin online.
Pogledajte još usluga...

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 4: Na SrediMe možete zakazati i u vreme kada salon ne radi.

Fantastično 9.53 utisaka

JK Life Line Beauty Salon
Frizersko-kozmetički salon

Preševska 37, Beograd / Zvezdara

Pramenovi jedna boja 60 min
2.500 RSD
Uz Wella i Schwarzkopf farbe Vaša kosa će zablistati u punom sjaju novom, intenzivnom bojom. Zakažite termin za pramenove u salonu JK Life Line i uverite se u stručnost našeg osoblja i kvalitet naših usluga. Cena usluge uključuje izvlačenje pramenova na foliju u jednoj boji, pranje kose i nanošenje preparata za lako raščešljavanje Macadamia linije, sušenje kose fenom.
Pramenovi dve boje 60 min
3.500 RSD
Ako želite da uradite nove pramenove, ili da osvežite staru boju, zakažite termin za pramenove u dve boje u salonu JK Life Line. Koristimo farbe Wella i Schwarzkopf linije za postizanje željenih boja bez oštećenja. Rezervišite Vaš termin online i uverite se u kvalitet naših usluga. Cena uključuje izvlačenje pramenova u dve boje na foliji, pranje kose i nanošenje preparata za negu i lako raščešljavanje Macadamia linije, sušenje kose fenom.
Pramenovi tri boje 60 min
4.500 RSD
Rezervišite termin za pramenove u tri boje online u salonu JK Life Line. Koristimo farbe Schwarzkopf linije kojima postižemo intenzivnu boju i sjaj kose uz negovan izgled. Cena usluge uključuje izvlačenje pramenova u tri različite boje na foliji, pranje kose i nanošenje preparata za lako raščešljavanje Macadamia linije, sušenje kose fenom.
Fantastično 9.26 utisaka

Farcom Professional
Frizerski salon

Stanoja Glavaša 29, Beograd / Palilula centralni deo

Površinski pramenovi u jednoj boji - kratka kosa 90 min
900 RSD
Kratku frizuru možete učiniti jako zanimljivom, a sve što treba da uradite jeste da izvučete površinske pramenove! Svetli pramenovi u kosi će vašoj frizuru podariti potpuno drugačiji look, a vi ćete iz našeg salona izaći prezadovoljni.
Površinski pramenovi u više boja - kratka kosa 90 min
1.100 RSD
Površinski pramenovi u jednoj boji - kosa srednje dužine 90 min
1.400 RSD
Površinski pramenovi su idealni za sve žene koje ne vole drastične promene, a žele da osveže svoj look. Podarite kosi blistav izgled i zakažite termin u našem salonu, a mi ćemo vam, koristeći kvalitetne farbe bez amonijaka izvući površinske pramenovi koji će učiniti da vaša kosa izgleda kao da je okupana suncem.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.81 utisaka

Womanizer
Frizersko - kozmetički salon

Njegoševa 69, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Površinsko senčenje kratke kose 60 min
2.200 RSD
Površinsko senčenje je tehnika senčenja pramenovima u više nijansi, ali samo na površini kose, što kosi daje sjajan efekat sunca u kosi. Izbor boja je veliki, ali preporuka je uglavnom da boja pramenova ne bude u velikom kontrastu sa bojom prirodne kose.
Senčenje kratke kose 90 min
2.700 RSD
Osenčena kosa je već dugo vremena osnova svake dobre frizure. Menjaju se samo aktuelne boje i tehnike senčenja (ombre, sombre, pramenovi na foliju, sunce u kosi…) Dođite, i u dogovoru sa našim stilistom, pronađite svoju idealnu frizuru.
Površinsko senčenje srednje kose 75 min
3.200 RSD
Želite promenu frizure, ali ne veliku? Da li ste razmišljali o površinskom senčenju kose? Pramenovi na površini, Vašoj kosi daće izgled kao posle letovanja. Biećte oduševljeni rezultatom.
Pogledajte još usluga...

Astradas 2
Frizersko kozmetički salon

Nehruova 51a/2, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Šatiranje na kapu kratke kose 60 min
1.000 RSD
Šatiranje na kapu srednje kose 60 min
1.500 RSD
Pramenovi na foliji u 1 boji - izrastak ili polovina kose 70 min
1.800 RSD
Pogledajte još usluga...

Ko te šiša
Frizerski salon

Vojvode Stepe 113, Beograd / Voždovac

Pramenovi blanšem na foliju - kratka kosa 90 min
2.700 RSD
Pramenovi blanšem na foliju - srednja kosa 75 min
3.200 RSD
Pramenovi blanšem na foliju - duga kosa 60 min
3.700 RSD

Perla
Frizersko - kozmetički salon

Bulevar kralja Aleksandra 136, Beograd / Zvezdara

Površinski pramenovi - kratka kosa 90 min
1.700 RSD
Površinski pramenovi - srednja kosa 90 min
2.300 RSD
Pramenovi - kratka kosa 90 min
2.800 RSD
Pogledajte još usluga...

Hair play
Frizersko-kozmetički salon

Kapetan Mišina 21, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Preliv pramenova 40 min
900 RSD
Šatiranje na kapu 60 min
1.900 RSD
Pramenovi kratke kose - 1 boja 50 min
2.200 RSD
Pogledajte još usluga...

Ženske priče
Frizersko-kozmetički studio

Bulevar Zorana Đinđića 95, lokal 6, Beograd / Novi Beograd Arena

Jednobojni pramenovi - kratka kosa 75 min
3.000 RSD
Pramenovi u više boja - kratka kosa 75 min
3.000 RSD
Pramenovi u više boja - srednja kosa 75 min
3.500 RSD
Pogledajte još usluga...

Diamond B
Kozmetički salon

Vlajkovićeva 19, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Šatiranje kratke kose 60 min
2.200 RSD
Šatiranje srednje kose 60 min
2.700 RSD
Šatiranje duge kose 75 min
3.800 RSD
Pogledajte još usluga...

Perfect style hair
Frizerski salon

Požeška 79, Beograd / Banovo brdo

Šatiranje duge kose 60 min
2.500 RSD
Pramen na foliju - jedan komad 15 min
150 RSD
Šatiranje kratke kose 60 min
1.800 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Aleksa La Vie
Frizerski salon

Kralja Milutina 40, Beograd / Slavija, Autokomanda, Neimar

Površinsko šatiranje i preliv kratke kose junior 120 min
2.000 RSD
Vaša kratka frizura dobiće upečatljiv izgled i željeni ton kada prođe kroz ruke našeg osoblja! Rezervišite Vaš termin online, a mi ćemo Vam dokazati zašto je naš salon mesto na koje se treba vraćati! Cena usluge uključuje izvlačenje pramenova na foliji farbama Goldwell linije, nanošenje preliva, pranje i sušenje kose.
Površinsko šatiranje i preliv kratke kose senior 120 min
2.500 RSD
Ako želite da Vaši pramenovi budu samo po površini kose, tu smo da ispunimo Vaš zahtev! Jasno vidljivi i upečatljivi, uz lepo nijansiranu boju preliva koji će Vašoj kosi dati poseban sjaj, Vaši pramenovi zablistaće u potpuno novom sjaju u salonu Aleksa la Vie. Ne oklevajte da nakon toga uputite i svoju drugaricu kako da zakaže svoj termin online!
Šatiranje kratke kose junior 90 min
2.500 RSD
Prošarajte kosu novim pramenovima! Prilikom bojenja koristimo farbe ekskluzivne Goldwell linije koja ne sadrži amonijak i ne oštećuje kosu. Naši junior frizeri stekli su znanje u salonu, a zbog svog talenta i posvećenosti tu su i ostali kao zaposleni. Rezervišite Vaš termin online, a mi ćemo se u salonu Aleksa la Vie pobrinuti da Vašoj kosi pružimo tretman kakav zaslužuje!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.92 utisaka

Frizerski centar Hairlovers
Frizerski centar

Gračanička 9, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Šatiranje T zone - kratka kosa 60 min
3.500 RSD
Ukoliko želite pramenove po površini i uz lice zakažite termin za šatiranje T zone u salonu Hairlovers. U zavisnosti od efekta koji želite da postignemo koristimo blanš ili farbe Wella Illumina color, Koleston perfect i Joico linije. Rezervišite Vaš termin što pre!
Šatiranje T zone - kosa srednje dužine 60 min
4.000 RSD
Za vrhunske efekte tokom bojenja koristimo profesionalne farbe linija Joico, Wella Illumina collor i Koleston perfect. Zakažite termin za šatiranje u našem salonu online i poklonite svoje poverenje profesionalcima. Cena usluge uključuje izvlačenje pramenova blanšom ili farbom u zavisnosti od nijanse koju želite da postignemo.
Šatiranje pola glave - kratka kosa 90 min
4.000 RSD
Zakažite termin za šatiranje u salonu Hairlovers i priuštite svojoj kosi profesionalno bojenje uz adekvatnu negu kose. Pramenove izvlačimo blanšom ili nekom od boja iz Joico, Koleston perfect i Illumina color Wella linija, u zavisnosti od efekta koji želite da postignemo. Šatiranje pola glave podrazumeva šatiranje kose u predelu do ušiju. Zakažite vaš termin online!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.81 utisaka

Ogledalce ogledalce 2
Frizerski salon

Karamatina 1, Beograd / Zemun Centar

Pramenovi duga kosa 60 min
2.100 RSD
U našem salonu nijansiranju kose posvećuje se posebna pažnja! Koristimo preparate Matrix linije za bojenje kose bez oštećenja, a pramenove radi postizanja maksimalnog ekefta radimo isključivo na foliji! Da biste Vašoj kosi pružili dodatni sjaj, poželjno je i nanošenje preliva na kosu. Rezervišite vaš termin online preko sredime.rs i pružite Vašoj kosi savršeno nijansiranje. U cenu usluge ulazi izvlačenje pramenova na foliju, ispiranje i nanošenje preparata za negu kose, sušenje fenom. Usluga preliva naplaćuje se posebno.
Pramenovi kratka/srednja kosa 60 min
1.600 RSD
Neka Vaša frizura zasija upečatljivim sjajem! Zakažite Vaš termin za pramenove online preko sredime.rs servisa! U salonu koristimo luksuzne preparate Matrix liinije za postizanje maksimalnog učinka bez efekta oštećenja kose! Pramenove radimo isključivo na foliji, osim u slučajevima izuzetno kratke kose. U tom slučaju pramenove, na Vaš zahtev možemo raditi i na kapu! U cenu usluge ulazi izvlačenje pramenova, ispiranje inanošenje preparata za negu i zaštitu kose od toplote, sušenje kose fenom. Za preliv ili feniranje potrebno je napraviti posebno zakazivanje i te usluge se naplaćuju dodatno.
Fantastično 9.43 utisaka

LiK
Frizerski salon

Omladinskih brigada 18b, Beograd / Novi Beograd Stari Merkator

Šatiranje na kapu duge kose 60 min
2.000 RSD
Šatiranje folijom duge kose - 1 boja 55 min
2.200 RSD
Šatiranje folijom srednje kose - 2 boje 50 min
2.400 RSD
Pogledajte još usluga...

Missis R
Frizerski salon

Ustanička 189, lokal 23, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Senčenje kose, preliv, pranje kose i masaža temena, botoks kose i šišanje 150 min
3.200 RSD
Požurite i ugrabite svoj termin za ovaj specijalan program nege i ulepšavanja Vaše kose po specijalnoj ceni. Ovaj paket podrazumeva nijansiranje kose kvalitetnim Subrina farbama, zatim preliv, za što lepši i prirodniji izgled. Posle toga sledi pranje kose i masaža temena, botoks kose, šišanje i na kraju feniranje. Razlika će biti više nego očigledna, bićete očarani rezultatima. Zakažite odmah svoj termin online.
Površinski pramenovi, preliv, pranje i masaža temena, šišanje i botox kose 150 min
4.300 RSD
Kompletan tretman za vašu kosu - površinski pramenovi u boji po izboru, zatim preliv, kako bi se postigao što prirodniji izlged, pranje, botoks za regeneraciju kose i šišanje, učiniće da se preporodite za samo par sati. Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu.
Površinski pramenovi 90 min
1.800 RSD
Dosadila Vam je trenutna frizura a niste spremni za drastičnu promenu? Malo igre bojama u Vašoj kosi će Vas osvežiti više nego što ste zamislili. Nakon pramenova, radimo Vam preliv koji se nanosi na kraju, kako bi kosa izgledala nijansirano, a ipak sa prirodnim tonom i sjajem.
Fantastično 10.01 utisaka

Ogledalce ogledalce 3
Frizerski salon

Bulevar Milutina Milankovića 1ž, Beograd / Novi Beograd Ušće, Sava Centar

Nijansiranje 60 min
1.500 RSD
Pramenovi kratka kosa 60 min
2.500 RSD
Pramenovi i preliv 75 min
3.500 RSD
Pogledajte još usluga...

Africa 2
Frizersko kozmetički salon

Balkanska 34, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Površinski sa pramenovi blanšom - T-zona glave 60 min
1.500 RSD
Pramenovi sa blanšom kose dužine do pola vrata 75 min
2.000 RSD
Površinski pramenovi sa blanšom i jednom nijanskom farbe - T-zona glave 60 min
2.000 RSD
Pogledajte još usluga...

Therapy
Frizersko - kozmetički salon

Vojvode Šupljikca 20, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Površinski pramenovi 90 min
2.500 RSD
Pramenovi kratka kosa 90 min
3.000 RSD
Pramenovi duga kosa 120 min
6.000 RSD

Friziranje, <h2>Najbolji saloni za uslugu Friziranje (Pramenovi) u Beogradu</h2>

Najbolji saloni za uslugu Friziranje (Pramenovi) u Beogradu

Treba Vam friziranje (pramenovi) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet friziranje (pramenovi). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za friziranje (pramenovi) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za friziranje (pramenovi) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 150 RSD do 6.000 RSD, sa prosečnom cenom od 2.607,64 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu friziranje (pramenovi) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.


Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!