Masaža u Beogradu

Pronašli smo 47 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Fantastično 9.92 utisaka

Calista
Kozmetički salon

Resavska 11/7, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Relax masaža 30 minuta 30 min
1.400 RSD
Poklonite sebi nezaboravan osećaj opuštanja i zadovoljstva uz polučasovnu elaks masažu. Prilikom ove masaže tretira se celo telo, a posebna pažnja se posvećuje refleksogenim zonama, čime se postiže energetski balans i potpuna harmonizacija i revitalizacija organizma. Nakon ovog tretmana osećaćete se opušteni i zadovoljno, ali ćete biti i puni elana.
Antistres masaža 30 minuta 30 min
1.500 RSD
Antistres masaža predstavlja spoj relax i terapeutske masaže gde se prilikom masaže koriste posebno birana biljna ulja zahvaljujući kojima ova masaža ima i svojstva aroma terapije. Postiže se pozitivno i stimulativno delovanje na centralni nervni sistem, a time se utiče pozitivno na psihičke procese, odnosno značajno se smanjuje nervna napetost i stresna stanja.
Sportska masaža 30 minuta 30 min
1.600 RSD
Sportska masaža je duboka, energična masaža kojom se postiže rasterećenje mišićne napetosti, razgradnja mlečne kiseline, opuštanje ligamenata. Za razliku od ostalih masaža, akcenat je na kontraktilnom mišićnom vlaknu velikih mišićnih grupa. Određenim dubokim hvatovima tretiraju se mišići i tetive, ubrzava se cirkulacija, a ova masaža se preporučuje i profesionalnim sportistima i rekreativcima.
Pogledajte još usluga...

Your Majesty
Kozmetički salon

Izvorska 66, Beograd / Vidikovac, Petlovo brdo, Labudovo brdo

Električna masaža 90 min
3.800 RSD
Relax masaža 30 minuta 30 min
750 RSD
Sportska masaža 30 minuta 30 min
800 RSD
Pogledajte još usluga...

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 5: Utisci i ocene salona na SrediMe su 100% provereni, a i vi možete oceniti salone nakon zakazane posete.

La Femme
Kozmetički salon

Njegoševa 20, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Anticelulit masaža 30 min
600 RSD
Relax masaža leđa 30 min
800 RSD
Masaža leđa svećom 30 min
900 RSD
Pogledajte još usluga...

Diamond B
Kozmetički salon

Vlajkovićeva 19, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Masaža šaka i parafinsko pakovanje 45 min
600 RSD
Masaža lica, vrata i dekoltea 30 min
900 RSD
Masaža stopala parafinskom svećom 45 min
900 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Studio Mary LP
Frizersko-kozmetički salon

Svetozara Markovića 48, Beograd / Slavija, Autokomanda, Neimar

Masaža lica 30 min
500 RSD
Anticelulit masaža 30 min
800 RSD
Masaža lica i biste 30 min
800 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Mlađa
Frizersko - kozmetički salon

Doktora Dragoslava Popovića 11a, Beograd / Palilula centralni deo

Anticelulit masaža 10 tretmana 40 min
7.000 RSD
Masaža stopala 30 min
500 RSD
Anticelulit masaža 40 min
800 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.05 utisaka

Queen
Kozmetički salon

Maksima Gorkog 52, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Parcijalna relax masaža 30 min
700 RSD
Osećate tenziju i bol u pojedinim delovima tela? Dozvolite nam da se pobrinemo za vaš problem! Vešte ruke našeg masera će vam priušiti laganu opuštajuću masažu kritičnih delova tela, kako biste se oslobodili bola i napetosti, a vi ćete iz našeg salona izaći potpuno osveženi i opušteni.
Relax masaža celog tela 60 min
1.400 RSD
Nemate energije za svakodnevne aktivnosti i osećate se iscrpljeno? Dozvolite da vam pomognemo. Relaks masaža je prijatna, ručna masaža kojom se sjedinjavanjem protoka energije, postiže maksimalno opuštanje celog tela. Otklanja bol, opušta, a veće mišićne grupe postaju izdržljivije, gipkije i elastičnije. Ova masaža hrani, regeneriše, budi vitalnu snagu i vraća harmoniju čitavom organizmu. Poklonite sebi nezaboravan osećaj opuštanja i zadovoljstva!
Fantastično 9.53 utisaka

JK Life Line Beauty Salon
Frizersko-kozmetički salon

Preševska 37, Beograd / Zvezdara

Parcijalna masaža stopala 30 min
600 RSD
Častite svoja stopala neophodnim odmorom i relaksacijom! Nežnim pokretima tokom masaže poboljšavamo cirkulaciju u stopalima čime se dodatno pospešuje otklanjanje umora i bolova iz stopala. Rezervišite Vaš termin za parcijalnu masažu online u salonu JK Life Line još danas i hodajte sa lakoćom. Masažu je potrebno zakazati najmanje dva dana unapred.
Parcijalna masaža glave i vrata 30 min
700 RSD
Usled stresnog i brzog tempa života nužno je napraviti pauzu na odgovarajući način. Ukoliko imate bolove u vratu parcijalna masaža je pravo rešenje za Vas! Zakažite Vaš termin online i pružite sebi neohodnu relaksaciju u salonu JK Life line. Uz pomoć ulja i veštih ruku naših maserki Vaša cirkulacija će biti vidno poboljšana bez ikakvih tragova umora nakon izlaska iz salona. Rezervišite Vaš termin za masažu online! Masažu je potrebno zakazati najmanje dva dana unapred.
Parcijalna masaža nogu 30 min
800 RSD
Za bolju prokrvljenost Vaših nogu i otklanjanje umora, zakažite termin masaže u našem salonu online! Ukoliko dugo stojite ili sedite, parcijalna masaža je pravi izbor za kompletni opravak i vraćanje gipkosti i lakoće Vaših nogu. Zakažite Vaš termin online i svratite na potpuno opuštanje nogu u salon JK Life Line! Masažu je potrebno zakazati najmanje dva dana unapred.
Pogledajte još usluga...

Dead Sea Beauty
Kozmetički salon

Obilićev venac 26, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Anticelulit masaža 30 min
850 RSD
Ako imate problema sa kožom koja ima izgled pomorandžine kore i želite da je se rešite, ovaj tretman vam u velikoj meri može pomoći da celulit postane gotovo nevidljiv. Anticelulit masaža predstavlja najpriprodniji način da se telo oslobodi toksina nagomilanih u masnim ćelijama. Postoji više vrsta tehnika masaže koje se primenjuju u zavisnosti od tipa celulita. Svaka od njih je tu i služi da se razbiju nagomilane naslage u potkožnom tkivu, koje su ujedno i uzročnik pojave celulita. Učinak svake od tehnika zavisi od stadijuma celulita. Od našeg terapeuta možete dobiti i korisne savete o zdravoj ishrani, kako biste svoje telo doveli do savršenstva u najkraćem mogućem roku.
Parcijalna masaža 30 min
2.000 RSD
Ako osećate uporan bol u leđima, ramenima, ukočenost u nogama ili bilo kom drugom delu tela, parcijalna masaža u trajanju od pola sata vam može pomoći u ublažavanju tegoba. U toku tretmana, terapeut će se koncentrisati na kritične zone i tretirati ih relaksacionom masažom.
Relax masaža 60 minuta 60 min
3.500 RSD
Često ste pod stresom i osećate se jako napeto? Zašto se ne biste opustili uz jednočasovnu relaks masažu? U toku relax masaže terapeut vrši nežan ili umeren dodir na vaše telo, lagano pokrećući tkiva u cilju relaksacije. Ovaj opuštajući tretman će učini čuda za vaš organizam, a naš salon žete napustiti potpuno relaksirani, sa osmehom na licu.
Pogledajte još usluga...

Astradas 2
Frizersko kozmetički salon

Nehruova 51a/2, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Masaža po izboru 15 min
300 RSD
Anticelulit, parcijalna ili relaks masaža 30 min
600 RSD
Limfna drenaža 30 min
800 RSD
Pogledajte još usluga...

Gernetic Centar
Kozmetički salon

Maršala Birjuzova 47a, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Kraljevska masaža 60 min
1.200 RSD
Jednostavno rečeno, ne postoji bolje! Dva visoko obučena, iskusna terapeuta rade zajedno i sinhronizovano kako bi vam pružili tretman koji ćete dugo pamtiti. Dobićete duplu relaksaciju i oslobađanje od tenzije i povratićete mentalni i spiritualni sjaj. Sa četiri ruke na vašem telu izgubićete osećaj za vreme i odvojićete se od realnosti. Kao dopuna intenzivnoj relaksaciji, ova vrsta masaže će omogućiti da krv u vašem telu prostruji, a vaše telo će postati ispunjeno energetskim nabojem. Čekamo vas!
Deep tissue masaža - 60 minuta 60 min
1.300 RSD
Cilj deep tissue masaže je otklanjanje hroničnog bola i napetosti unutar tela kroz lagane ali duboke pokrete i pritisak. Tehnike se primenjuju unakrsno na duž mišića i tetiva ili prate njihov tok i putanju mišićnih meridijana. Napeti mišići blokiraju protok kiseonika i hranjivih materija, izazivajući upale i nagomilavanje toksina a masaže tkiva i meridijana opušta mišiće, otklanja toksine i poboljšava cirkulaciju i razmenu kiseonika. Pobedite bol - zakažite deep tissue masažu putem online servisa sredime.rs!
Anticelulit masaža 30 min
500 RSD
Problem sa celulitom, poznatim i pod nazivom "pomorandžina kora", jedan je od glavnih razloga zbog kojih se žene odlučuju na masažu, a anticelulit masaža je svakako jedan od najefikasnijih i najmanje invazivnih metoda za rešavanje ovog problema. Ovom masažom se razbijaju "zgrudvane" masne naslage i koži se vraća tonus, a njome se pospešuje rad limfnog sistema čime se potpomaže proces izbcivanje zadržane tečnosti u telu. U prvoj fazi tretmana, koža se prvo zagreva laganim pokretima, a nakon toga se prelazi se na štipanje i pritiskanje kako bi se delovalo na slojeve ispod površine kože. Ovo razlaže celulit i olakšave njegovo izbacivanje iz tela. Tretman se završava laganim dugim pokretima od kolena naviše, tj. prema srcu.
Pogledajte još usluga...

A&M
Salon lepote

Bulevar kralja Aleksandra 171, Beograd / Vukov spomenik, Đeram

Parcijalna masaža 45 min
750 RSD
Anticelulit masaža 30 minuta 30 min
750 RSD
Limfna drenaža 45 min
800 RSD
Pogledajte još usluga...

Aromalife
Kozmetički salon

Uroša Martinovića 23/3, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Tretman nadlaktica 30 min
1.845 RSD
Preparatima sa odgovarajućim aktivnim supstancama sprovodi se hidratacija i tonifikacija regije nadlaktica. Preporučuje se klijentima koji su izgubili na težini i imaju problem sa viškom kože.
Piling tela sa pakovanjem uz limfnu drenažu 60 min
2.460 RSD
Dubinski piling tela na bazi minerala i biljaka, drenira i pruža osećaj glatkoće i nežnosti na dodir. Preporučuje se posle letovanja.
Anticelulit tretman sa pakovanjem uz limfnu drenažu 60 min
3.075 RSD
Ovaj tretman radi se u seriji tretmana u zavisnosti od starosti i građe klijenta. Sprovode se posebni protokoli personalizovanog za svakog klijenta: karton, anamneza, merenje obima, dinamika tretmana
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.81 utisaka

Womanizer
Frizersko - kozmetički salon

Njegoševa 69, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Parcijalna masaža 30 minuta 30 min
850 RSD
Masaža stopala 30 min
1.000 RSD
Relax masaža 60 minuta 60 min
2.000 RSD
Stresan dan na poslu? Najbolji i najbrži način da se rešite napetosti i potpuno opustite je relax masaža! Ovom blagom i prijatnom masažom postiže se potpuna relaksacija tela sjedinjavanjem protoka energije.
Pogledajte još usluga...

Phoenix Beauty Salon
Frizersko - kozmetički salon

Kajmakčalanska 63, Beograd / Zvezdara

Relax masaža 30 min
1.600 RSD
Parcijalna masaža 30 min
1.000 RSD
Masaža svećom 30 min
1.800 RSD

Vertigo
Kozmetički salon

Trebevićka 47 - 49, Beograd / Banovo brdo

Masaža stopala 20 min
500 RSD
Limfna drenaža nogu 30 min
500 RSD
Terapeutska masaža ramena i vrata 30 min
700 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.03 utisaka

Grossi cosmetic
Salon lepote

Stanoja Glavaša 15, Beograd / Palilula centralni deo

Masaža lica 30 min
600 RSD
Ovaj tretman je odličan kao dopunska nega između dva tretmana. Odličan je za opuštanje posle napornog dana, a osim što ćete se opustiti, kvalitetna masaža pokrenuće i mikrocirkulaciju kože, pa će lice zasijati i izgledaćete sveže.
Masaža stopala 20 minuta 20 min
600 RSD
Masaža stopala opušta, osvežava organizam i daje osećaj lakoće nogu. Učinak je isti kao kod masaže celog tela, zato se može raditi kao posebna masaža, ali i u sklopu neke druge masaže, kao i rekreativcima.Masažom stopala odnosno stimulacijom odredjenih tačaka na stopalima mogu se otkloniti različite tegobe, odnosno blokade koje sprečavaju normalno funkcionisanje našeg organizma.
Masaža stopala 30 minuta 30 min
900 RSD
Masaža stopala se kroz vekove cenila u mnogim kulturama i koristila za opšti oporavak organizma. Na stopalima se nalaze refleksni centri koji mogu uticati na čitavo telo, a masažom tih tačaka terapeut šalje impuls u organizam do onih delova tela koji su zbog raznih prepreka u blokadi. Masaža stopala se preporučuje osobama koje pate od hroničnog umora i nesanice, kao i osobama koje su stalno izložene stresu ili imaju glavobolje i problem sa probavom.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Beauty Box
Kozmetički salon

Gospodara Vučića 77, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Relax masaža 60 min
1.800 RSD
Masaža lica 20 min
500 RSD
Parcijalna masaža 30 min
900 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Beauty salon 21
Frizersko-kozmetički salon

Vojislava Ilića 21, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Relax masaža 30 minuta 30 min
1.000 RSD
Terapeutska masaža 30 minuta 30 min
1.200 RSD
Limfna drenaža 40 minuta 40 min
1.200 RSD
Pogledajte još usluga...

Grace Bay
Kozmetički salon

Kneza Danila 22, Beograd / Palilula centralni deo

Masaža nogu 30 min
600 RSD
Refleksologija 30 min
600 RSD
Masaža regije 30 min
800 RSD
Pogledajte još usluga...

Masaža, <h2>Najbolji saloni za uslugu Masaža (Masaža) u Beogradu</h2>

Najbolji saloni za uslugu Masaža (Masaža) u Beogradu

Treba Vam masaža (masaža) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet masaža (masaža). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za masaža (masaža) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za masaža (masaža) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 300 RSD do 7.000 RSD, sa prosečnom cenom od 1.273,75 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu masaža (masaža) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.


Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!