Hijaluronski tretmani lica u Beogradu

Pronašli smo 16 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Fantastično 10.05 utisaka

Queen
Kozmetički salon

Maksima Gorkog 52, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Hijaluronski fileri - 1ml 60 min
28.290 RSD
U potrazi ste za tretmanom koji bi podmladio vašu kožu lica i vrata, eliminisao bore ili povratio jedrinu i punoću vašim usnama? Hijaluronski fileri vam mogu omogućiti sve to! Ovi fileri su siguran i prirodan način poboljšanja Vašeg izgleda. Hijaluronska kiselina sadržana u hijaluronskim filerima, sastavom je veoma slična hijaluronskoj kiselini koja se nalazi u našem organizmu, što ovaj tretman čini savršeno bezbednim. Za upotrebu hijaluronskih filera nema donje granice u godinama kada se mogu koristiti, a sa ovim tretmanima je najbolje početi kada se pojave prve borice, jer se one lakše koriguju i ovim tretmanom se sprečava njihovo produbljivanje. Ovaj tretman u našem salonu obavlja dr Miloš Veljković koji se stručno usavršavao u mnogim domaćim i svetskim poznatim centrima i imao priliku da sarađuje i uči od najboljih stučnjaka. Poseduje međunarodno priznate sertifikate (WOSIAM, IPAR) iz oblasti mezoterapije, estetske i anti-aging medicine. Cena je data za tretman jednim mililitrom hijaluronskog filera.
Fantastično 10.03 utisaka

Grossi cosmetic
Salon lepote

Stanoja Glavaša 15, Beograd / Palilula centralni deo

Hijaluron 1 kubik 60 min
19.680 RSD
Hijaluron je vrlo popularna antiaging procedura jer je hijaluron supstanca koja ne izaziva alergijske reakcije. Ovaj tretman spada u najtraženije estetske procedure zahvaljujući svojoj efikasnosti, jer se bore mogu eliminisati za samo deset minuta, i efekat je vidljiv odmah, što ga čini odličnom alternativom estetskoj hirurgiji. Hijaluron predstavlja anti aging proceduru za eliminaciju bora, konturisanje lica i podmlađivanje vrata, jer osim neposrednog efekta otklanjanja bora, zbog svoje sposobnosti da vezuje molekule vode koži vraća elastičnost, hidriranost i mladalačku svežinu koži lica i vrata. Postupak je brz i jednostavan, i sam tretman traje od 15 do 30 minuta.

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 1: Jer možete da pronađete tretmane, slobodne termine i zakažite besplatno online.

Fantastično 9.81 utisaka

Womanizer
Frizersko - kozmetički salon

Njegoševa 69, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Hijaluron tretman lica 60 min
3.500 RSD
Tretman lica serumima obogaćenim hijaluronom, a formulisanim tako da hijaluron i ostale aktivne supstance mogu da prodru duboko u slojeve kože i tako se hidriraju ne samo spolja nego i iznutra. Da bi efekat bio trajni, tretman je potrebno ponavljati makar jednom mesečno.

Astradas 2
Frizersko kozmetički salon

Nehruova 51a/2, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Hijaluronski filer 1 cc 60 min
26.500 RSD

Diamond B
Kozmetički salon

Vlajkovićeva 19, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Hijaluronski filer 1 cc 60 min
21.000 RSD

Miss 1
Studio lepoote

Vojvode Dobrnjca 46, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Hijaluronski fileri bez igle 60 min
3.500 RSD
Hijaluronski fileri bez igle su nova metoda u tretmanu prvih ili dugotrajnijih znakova starenja, pega, fleka, akni i ostalih nepravilnosti na koži. Tretman kože je bez igle gde se aktivne supstance u kožu ubacuju aparatom pod pritiskom. Nakon tretmana ne dolazi do javljanja crvenila ili podliva.

Poliklinika Protekal
Poliklinika

Dr Ive Popovića Đanija 3a, Beograd / Banjica, Dedinje

Hijaluronski filer 1 cc 30 min
24.600 RSD
Hijaluronski fileri su najbolje rešenje za one koji žele da uklone fine linije ili duboke bore sa lica, ublaže ožiljke, a ne žele da se podvrgnu hirurškom lečenju. Suština tretmana filerima je da nadoknadi količinu hijaluronske kiseline koja tokom procesa starenja nestaje. Tretman je jednostavan, bezbedan i bezbolan, traje od 10-30 minuta, a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana. Koža postaje glatka, vraća se mladalački izgled i struktura lica. Efekat hijaluronskih filera ima ograničen rok trajanja i kreće se od 6 meseci do godinu dana.
Popunjavanje usana hijaluronom 1 cc 30 min
30.750 RSD
Senzualne i pune usne san su svake žene, a zahvaljujući hijaluronskim filerima, ovi snovi mogu postati stvarnost! Hijaluron je trenutno najtraženiji filer za popunjavanje i oblikovanje usana, jer je prirodnog porekla i ne izaziva alergijske reakcije, a efekat je vidljiv odmah. U zavisnosti od potreba, usne se diskretno uvećavaju tako što im se povećava volumen, i podmlađuju naglašavanjem kontura, a moguće je korigovati i simetriju usana. Potreban je samo jedan dolazak da bi se sprovela procedura oblikovanja i popunjavanja usana hijaluronom u trajanju od 10- 15 minuta i po završetku ubrizgavanja najčešće se ne vide nikakvi znakovi iritacije ili je prisutno samo blago crvenilo na mestima uboda, i otok koji prolazi nakon par sati.

Lpg zen studio
Studio lepote

Cara Dušana 29, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Tretman lica hijaluronom 40 min
4.500 RSD

Baroque
Frizersko-kozmetički salon

Koče Kapetana 16, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Mikrodermoabrazija i hijaluron ampula 60 min
3.800 RSD

Delta estetica
Centar za nutricionizam, mezoterapiju i estetsku medicinu

Kruševačka 32, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Hijaluron - pola kubika 30 min
15.375 RSD
Hijaluron - kubik 30 min
30.750 RSD

Laus
Centar lepote i zdravlja

Krunska 62a, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Power Hyaluronic tretman lica Skeyndor 60 min
4.000 RSD
Hijaluronski fileri (cena po mililitru) 60 min
24.600 RSD

Serenity
Estetski centar

Elija Fincija 20, Beograd / Zemun Gornji grad, Zemun polje, Altina, Galenika

Princess hijaluron 60 min
21.000 RSD
Hijaluron je jedna od trenutno najpopularnijih antiaging procedura u svetu jer se njegovi rezultati vidljivi odmah.Starenjem se nivo hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u našoj koži smanjuje,a koža postaje suvlja,gubi elastičnost i počinju da se javljaju bore. Hijaluron koji ubacujemo u kožu vezuje vodu što omogućava bolju hidrataciju tkiva, vraća koži elastičnost i mladalački izgled. Cena je data za ubrizgavanje jednog kubika Princess hijaluronskog filera, kanadske kuce Rewanesse koji je obogaćen dekstroznom, prirodnom mrežom koja garantuje stabilnost i dugotrajnost usluge i efekta.
Teosyal hijaluron 60 min
24.600 RSD
Ako tražite način da podmladite kožu lica i vrata, eliminišete bore, ali i vratite jedrinu i punoću usnama onda su hijaluronski fileri pravi izbor za Vas. Hijaluron koji ubacujemo u kožu vezuje vodu što omogućava bolju hidrataciju tkiva,vraća koži elastičnost i mladalački izgled. Navedena cena data je za ubrizgavanje jednog kubika Teosyal hijalurona koji ima visok stepen biokompatibilnosti sa tkivom u koje se unosi, čime su izbegnute jače reakcije organizma. Proizvodi se u različitim stepenima gustine u zavisnosti od širokog spektra namene, a primenom odgovarajuće tehnike postižu se izvanredni estetski rezultati.

Astradas 1
Frizersko kozmetički salon

Omladinskih brigada 7b/3, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Hijaluronski filer 1 cc 60 min
26.500 RSD

My Ladies
Kozmetički salon

Vojislava Ilića 73a, Beograd / Voždovac

Hijaluronski filer - 1 ml 30 min
25.000 RSD

Gernetic Centar
Kozmetički salon

Maršala Birjuzova 47a, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Hijaluron filer - po kubiku 60 min
22.200 RSD
Želite da nadoknadite ili dodate volumen jagodicama, obrazima, usnama, korigujete oblik nosa, uklonite podočnjaka i bore? Šta čekate - zakažite tretman hijaluronskim filerima u našem salonu! Hijaluronski fileri sadrže molekule hijaluronske kiseline, i trenutno su najtraženiji i najpopularniji fileri. Hijaluronska kiselina je inače sastavni deo ljudskog organizma i predstavlja potporu kolagenim i ostalim vezivnim vlaknima naših tkiva - to je supstanca koja efikasno vezuje vodu čime dodatno hidrira i podmlađuje kožu. Postupak traje desetak minuta i neposredno nakon ubrizgavanja može se javiti kratkotrajno crvenilo, nakon čega se pacijent može vratiti svojim svakodnevnim obavezama. Savetuje se po završenom tretmanu hidratacija unošnjem 2-3-l tečnosti kako bi se pospešilo vezivanje vode za filer.

Purity
Kozmetički salon

Dimitrija Tucovića 103-105, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Aqua Purity tretman za hidrataciju 60 min
4.000 RSD
Tretman duboke hidratacije namenjen svim tipovima kože a naročito suvoj koži. Osnova ovog tretmana jeste dubinsko hidriranje : hidrofilne nanočestice u preparatima zadržavaju vlagu na Vašem licu I istovremeno onemogućavaju išušivanje kože. Tretman je izuzetno pogodan za čestu primenu, naročito u letnjim uslovima kada je isušivanje kože veće, kao I zimi gde niske temperature jednako štetno deluju na kožu lica, smanjuju njenu elastičnost I vlagu. U cilju što bolje hidratacije ovaj tretman obogaćen je upotrebom preparata NMF sa hijaluronskom kiselinom.

Lice i šminkanje, <h2>Najbolji saloni za uslugu Lice i šminkanje (Hijaluronski tretmani lica) u Beogradu</h2>

Najbolji saloni za uslugu Lice i šminkanje (Hijaluronski tretmani lica) u Beogradu

Treba Vam lice i šminkanje (hijaluronski tretmani lica) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet lice i šminkanje (hijaluronski tretmani lica). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za lice i šminkanje (hijaluronski tretmani lica) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za lice i šminkanje (hijaluronski tretmani lica) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 3.500 RSD do 30.750 RSD, sa prosečnom cenom od 18.207,25 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu lice i šminkanje (hijaluronski tretmani lica) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.


Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!