Saloni lepote za muškarce u Beogradu

Pronašli smo 74 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Filter salona
Prikaži na mapi

Vrsta usluge


Gradovi


Posebni zahtevi


Želim da platim do


Korišteni proizvodi


Slobodni termini


Poređaj po


Poništi filter
Fantastično 10.09 utisaka

Ogledalce ogledalce 1
Frizerski salon

Majke Jevrosime 35, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Skraćivanje brade 20 min
150 RSD
Ako Vam je potrebno brzo trimovanje , zakažite svoj termin skraćivanja brade online preko sredime.rs. Moderan muškarac je često prezauzet poslovnim obavezama, ali smo zato mi tu da Vašu bradu održimo urednom, negovanom i oblikovanom. Cena usluge podrazumeva skraćivanje brade mašinicom i nanošenje pomade u skladu sa tipom Vaše kože.
Muško šišanje 30 min
250 RSD
Ako ste elegantni gospodin koji drži do sebe i svog izgleda, tu smo za Vas. Zakažite Vaš termin šišanja online u salonu Ogledalce, ogledalce a mi ćemo Vam napraviti frizuru u skladu sa Vašim stilom i željama. Cena usluge uključuje samo skraćivanje kose. Ostale usluge naplaćuju se posebno.
Muško šišanje i pranje 45 min
400 RSD
Bilo da ste muškarac koji voli da eksperimentiše sa frizurama iil klasičan tip koji voli uredno podšišanu kosu, tu smo za Vas. Salon Ogledalce, ogledalce prati najnovije trendove u svetu frizura i frizerskih tehnika. Cena usluge uključuje skraćivanje kose do željene dužine makazama ili mašinicim, pranje kose i sušenje fenom. Zakažite Vaš termin online preko sredime.rs.
Fantastično 10.03 utisaka

Grossi cosmetic
Salon lepote

Stanoja Glavaša 15, Beograd / Palilula centralni deo

Depilacija muškog stomaka 20 min
600 RSD
Nistae zadovoljni izgledom svog stomaka i želite da uklonite malje sa ove regije? Šta čekate - zakažite svoj termin za depilaciju ove regije u našem salonu, gde će vam vešte i iskusne kozmetičarke uz pomoć hladnog ili toplog voska ukloniti sve neželjene malje sa stomaka, a vi ćete uživati u mekoj i glatkoj koži 3-4 nedelje.
Depilacija grudi za umerenu maljavost 20 min
800 RSD
Gladak torzo bez dlačica je želja mnogih muškaraca. Zakažite svoj termin za depilaciju voskom u našem salonu, a nakon ovog tretmana, vaše grudi će biti savršeno glatke najmanje tri nedelje, a redovnom depilacijom postiže se i proređivanje malja, kao i slabljenje njihovoh korena.
Depilacija muških ramena 25 min
800 RSD
Ukoliko niste zadovoljni izgledom svojih ramena, tačnije želite da uklonite malje sa ove regije, predlažemo vam da zakažete svoj termin u našem salonu i dozvolite našim iskusnim kozmetičarka da se pobrinu za vaš problem. Nakon tretmana depilacije ove regije, neželjene dlačice se neće pojaviti najmanje tri nedelje. Redovna depilacija voskom će vremenom učiniti da koren dlaka oslabi što će njihovo uklanjanje ičiniti manje bolnim ali će i usporiti njihov rast.
Pogledajte još usluga...

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 8: Jer ste moderni i stvari završavate u dva klika ;-)

Fantastično 9.93 utisaka

Izvor
Frizersko kozmetički salon

Obilićev venac 25, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Depilacija gornjeg dela tela - stomak,grudi, pazuh i leđa 60 min
1.500 RSD
Svaki gospodin koji želi da se reši neželjenih dlačica i da ima savršeno glatku kožu u trajanju do čak tri nedelje, može da zakaže svoj termin za depilaciju online. Ovaj metod ukljanjanja dlaka izuzetno je pogodan za velike regije poput leđa i ramena, a uz to je i potpuno higijenski budući da u salonu koristimo jednokratni hladni vosak. Zaboravite na urastanje i infekcije i rezervišite svoj termin u našem salonu gde ste na direktnom izvoru lepote.
Depilacija pazuha 20 min
200 RSD
Zaboravite na brijače i probleme sa infekcijama i posekotinama. Usled skvakodnevnog ponavljanja izbrijavanja koža je iritirana i osetljiva, a nanošenje dezodoransa izlaže je još većem riziku. Rešite se neželjenih dlačica u trajanju do 3 nedelje i rezervišite Vaš termin online. Cena depilacije uključuje dezinfekciju regije, odstranjivanje dlačica jednokratnim hladnim voskom, nanošenje ulja radi ublažavanja crvenila kože.
Depilacija leđa 20 min
400 RSD
Depilacija hladnim voskom pogodna je za velike regije poput leđa i ramena. Naše osoblje depilaciju obavlja na adekvatan način pa nećete imati problema sa urastanjem i i sa novim dlačicama u trajanju od čak tri nedelje. Zakažite Vaš termin za depilaciju online, a mi Vas očekujemo u salonu Izvor. Cena depilacije može varirati u zavisnosti od gustine i pokrivenosti dlačicama.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.05 utisaka

Queen
Kozmetički salon

Maksima Gorkog 52, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija grudi 15 min
300 RSD
Gladak torzo bez dlačica je želja mnogih muškaraca. Zakažite svoj termin za depilaciju hladnim voskom u našem salonu, a nakon ovog tretmana, vaše grudi će biti savršeno glatke najmanje tri nedelje, a redovnom depilacijom postiže se i proređivanje malja, kao i slabljenje njihovoh korena.

Dead Sea Beauty
Kozmetički salon

Obilićev venac 26, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Metrosexual lux - potpuni tretman lica, spa tretman stopala i šaka ili masaža leđa 80 min
3.200 RSD
Svaki moderan muškarac koji drže do sebe, uživaće u ovom fantastičnom tretmanu koji pruža potpuno čišćenje i neu kože. Clenserom i tonerom uklanjamo osnovne nečistoce sa lica, pilingom otklanjamo mrtve ćelije kože i sledi dubinsko čišćenje uz pomoć koncentrovane maske koja prodire duboko u pore. Ona se nanosi masažom lica koja ubrzava cirkulaciju i omogućava sastojcima da prodru u dublje slojeve epiderma. Nakon toga, na lice se nanosi regenerišući serum i dnevna krema koja štiti od spoljašnjih uticaja i daje koži blistav i svež izgled. Tretman se kombinuje Spa tretmanom stopala i šaka ili masažom skalpa (po izboru klijenta).
Metrosexual only for men - osnovni tretman lica za muškarce 35 min
2.000 RSD
Klasičan tretman lica koji podrazumeva čišćenje clenserom i tonerom i blagi piling kojim se uklanjaju mrtve ćelije kože. I nakon toga se nanosi serum na lice i predeo oko očiju kao i hidrantna krema za lice koja će nahraniti Vašu kožu i dati joj blistav izgled.
Metrosexual extended - produženin tretman lica sa maskom i masažom 60 min
2.500 RSD
Tretman lica koji pruža potpuno čišćenje i negu kože. Clenserom i tonerom uklanjamo osnovne nečistoće sa lica, pilingom otklanjamo mrtve ćelije kože i sledi dubinsko čišćenje uz pomoć koncentrovane maske koja prodire duboko u pore. Ona se nanosi masažom lica koja ubrzava cirkulaciju i omogućava sastojcima da dublje prodru. Nakon toga sledi serum koji nanosimo na lice i predeo oko očiju i dnevna krema koja štiti od spoljašnjih uticaja i daje koži blistav i svež izgled.
Fantastično 9.92 utisaka

Look at me
Kozmetički salon

Katanićeva 1, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija stomaka - muška 45 min
300 RSD
Depilacija ruku - muška 30 min
400 RSD
Depilacija grudi - muška 45 min
400 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Eleonora
Kozmetički salon

Jurija Gagarina 14D, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Korekcija obrva 15 min
400 RSD
Niste zadovoljni izgledom svojih obrva? Svratite do našeg salona, a mi ćemo vam za samo nekoliko minuta oblikovati obrve, uklonivši nepoželjne dlačice voskom.
Depilacija celih ruku 20 min
700 RSD
Muška depilacija danas ne predstavlja ništa neobučno, već se prvenstveno smatra za estetski i higijenski postupak za negu tela muškaraca. Ako niste zadovoljni izgledom svojih ruku i želite da ih uklonite, predlažemo vam da zakažete svoj termin u našem salonu - naše kozmetičarke će za vrlo kratko vreme ukloniti sve malje sa vaših ruku toplim ili hladnim voskom, a vi ćete u efektima depilacije uživati najmanje tri nedelje!
Depilacija pola nogu 20 min
800 RSD
Brijanje nogu može biti pravo mučenje, naročito ako uzmemo u obzir da su dlačice ponovo vidljive već nakon par dana. Depilacija voskom je najpopularnija metoda za uklanjanje dlačica, i to sa dobrim razlogom! Nakon ovog tretmana, dlačice će postati vidljive tek za 3-6 nedelja. Ne gubite vreme na brijanje, zakažite termin za depilaciju pola nogu voskom još danas!
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.53 utisaka

JK Life Line Beauty Salon
Frizersko-kozmetički salon

Preševska 37, Beograd / Zvezdara

Muško šišanje 30 min
400 RSD
Ako držite do sebe i svog izgleda, zakažite termin za šišanje u našem salonu. Elegante i moderne, ali i frizure za svaki dan. Na Vama je da odlučite, a naši frizeri su tu da ispune Vaše želje. Rezervišite termin online. U cenu usluge ne ulazi pranje kose.
Muško šišanje sa pranjem kose 40 min
500 RSD
Ukoliko želite uslugu šišanja sa pranjem kose po povoljnoj ceni, na pravom ste mestu. Prepustite se našim frizerima i dobićete frizuru po Vašoj želji, za svaki dan ili za posebne prilike. Rezervišite Vaš termin za šišanje online.
Muško šišanje sa oslikavanjem po glavi - jednostavnije oslikavanje 30 min
600 RSD
Moderne frizure sa motivima po Vašoj želji krasiće Vašu kosu nakon izlaska iz našeg salona. Rezervišite Vaš termin online a mi ćemo Vam uz pomoć par linija mašinicom napraviti malo remek delo. Zakažite Vaš termin online a mi Vas čekamo u salonu JK Life Line. U cenu usluge je po potrebi uključeno i pranje kose.
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.02 utisaka

Vorrei
Frizersko - kozmetički salon

Narodnih heroja 1, TC Fontana I sprat, Beograd / Novi Beograd Fontana, Tošin bunar

Skraćivanje brade 30 min
100 RSD
Fantastično 9.81 utisaka

Womanizer
Frizersko - kozmetički salon

Njegoševa 69, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Depilacija pazuha 10 min
400 RSD
Muško šišanje 30 min
600 RSD
Standardno skraćivanje kose ili biste promenili frizuru? Naš stručni tim je tu za Vas u svakom slučaju.
Depilacija stomaka voskom 15 min
800 RSD
Pogledajte još usluga...

Perla
Frizersko - kozmetički salon

Bulevar kralja Aleksandra 136, Beograd / Zvezdara

Muška depilacija vrata 15 min
400 RSD
Muška depilacija pola ruku 45 min
450 RSD
Muška depilacija stomaka 20 min
500 RSD
Pogledajte još usluga...

Diamond B
Kozmetički salon

Vlajkovićeva 19, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Muško šišanje mašinicom 30 min
550 RSD
Muško šišanje 40 min
750 RSD
Muško šišanje i pranje 60 min
850 RSD
Fantastično 10.01 utisaka

Ogledalce ogledalce 3
Frizerski salon

Bulevar Milutina Milankovića 1ž, Beograd / Novi Beograd Ušće, Sava Centar

Muško šišanje mašinicom 60 min
450 RSD
Crtanje po glavi - jednostavno 15 min
500 RSD
Brijanje 60 min
500 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.92 utisaka

Calista
Kozmetički salon

Resavska 11/7, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Tretman hidratacije za muškarce Auriage 50 min
3.300 RSD
Moderna gospoda vode računa o svom telu, ali i izgledu i nezi kože lica. Ako ste primetili da je vaše lice izgubilo sjaj i jedrinu, preporučujemo vam da još danas isprobate tretma za hidrataciju kože - bićete oduševljeni rezultatima. Tretman obuhvata čišćenje lice sa toniranjem, dermoabrazivni piling, limfnu drenažu lica, aplikaciju maske sa kolagenom i nanošenje zaštitne kreme. Nakon samo par ovih tretmana, vidljivost mimičnih bora će biti smanjena .

Astradas 2
Frizersko kozmetički salon

Nehruova 51a/2, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Štucovanje brade 20 min
250 RSD
Muško/dečije šišanje 30 min
300 RSD
Muško šišanje i pranje 40 min
400 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 10.01 utisaka

Studio Mary LP
Frizersko-kozmetički salon

Svetozara Markovića 48, Beograd / Slavija, Autokomanda, Neimar

Depilacija ramena 30 min
450 RSD
Depilacija grudi 30 min
450 RSD
Depilacija stomaka 30 min
450 RSD
Pogledajte još usluga...

Ko te šiša
Frizerski salon

Vojvode Stepe 113, Beograd / Voždovac

Muško šišanje i pranje kose pre i posle šišanja 60 min
550 RSD

Hair play
Frizersko-kozmetički salon

Kapetan Mišina 21, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Muško šišanje 20 min
800 RSD
Muško šišanje sa pranjem kose 30 min
950 RSD

Ženske priče
Frizersko-kozmetički studio

Bulevar Zorana Đinđića 95, lokal 6, Beograd / Novi Beograd Arena

Štucovanje brade 15 min
150 RSD
Trimovanje brade 20 min
200 RSD
Muško šišanje 35 min
500 RSD

Perfect style hair
Frizerski salon

Požeška 79, Beograd / Banovo brdo

Pranje kose 15 min
100 RSD
Muško šišanje 35 min
350 RSD
Muško šišanje i pranje kose 50 min
450 RSD
Pogledajte još usluga...

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!