Individualni treninzi u salonima lepote u Beogradu (3)

Fit Me EMS Studio

Marka Oreškovića 8, Beograd | Wellness i spa centar
Probni trening
1.000
EMS trening
2.500
Sve usluge...

Body Flex Studio

Španskih boraca 1, Blue Center, Beograd | Fitnes studio
Individualni trening - 12 termina
34.000
Individualni trening - 8 termina
24.800
Sve usluge...

Balance Life

Brace Jugovića 8, Beograd | Studio za masažu
Vođeni trening za dve osobe - 8 treninga (cena je po osobi)
18.000
Vođeni trening za dve osobe - 10 treninga (cena je po osobi)
22.000
Vođeni trening za dve osobe - 12 treninga (cena je po osobi)
24.000
Sve usluge...

Izlistajte svoj salonNajbolji saloni za Wellness (Individualni treninzi) u Beogradu

Treba Vam wellness (individualni treninzi) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet wellness (individualni treninzi). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za wellness (individualni treninzi) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe. U ovome trenutku možete birati usluge 3 dostupnih salona.
Ponuda usluga za wellness (individualni treninzi) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 1.000 RSD do 34.000 RSD, sa prosečnom cenom od 18.042,86 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu wellness (individualni treninzi) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.
Vidi sve tretmane u Beogradu
Jedan od prvih utisaka svakog posetioca koga put navede u srpsku prestonicu Beograd je da su ljudi, i muškarci i žene, u Beogradu vrlo lepi. Mi bismo rekli da su u pravu i skromno dodali - najlepši :) Ali osim prirodne lepote svojstvene stanovnicima Beograda, pogotovo beograđanke neguju svoju lepotu. Frizure prate top svetske trendove i modu, koriste se svi najbolji kozmetički brendovi i saloni lepote su često puni.Najbolji saloni lepote u Beogradu Pronalaženje najboljih salona u Beogradu, ... Više o Beogradu