Frizerski saloni u Beogradu koji rade nedeljom?

Nekada teško pitanje "Kako naći dobar frizerski salon koji radi nedeljom?" je konačno dobilo dobar odgovor. I vrlo je lako!

Frizerski saloni u Beogradu koji rade nedeljom?

U Beogradu postoji više stotina frizerskih salona. Od Dorćola, Starog grada, Vračara, pa do Arene i Blokova na Novom Beogradu i dalje do Mirijeva... Svaki kraj ima svoje omiljene salone, ali su samo neki od njih toliko dobri da ćete otići daleko koliko treba da dobijete vrhunsku uslugu friziranja. Upravo takve salone okuplja SrediMe - najbolje preporučene salone u celom Beogradu. Za svaki od takvih salona, SrediMe nudi detaljne i ažurne cenovnike, slike usluga, slike salona, popuste i tačno radno vreme, kao i slobodne termine za zakazivanje. I naravno, kao šlag na tortu - online zakazivanje termina bez potrebe da pozivate salon.

Ali, postoje i neki zahtevi koje korisnici povremeno imaju, a koji su specifični i koji pokazuju pravu snagu SrediMe. Tražite salon danas popodne, sutra veče ili na dan nekog važnog događaja pre podne? Pomoću SrediMe filtera možete lako naći svaki takav salon!

Posebno čest upit su frizerski saloni koji rade nedeljom u Beogradu. Beograd kao središte poslovnih aktivnosti u Srbiji ima veliki broj poslovnih žena koji žele osigurati da će u ponedeljak, prvi radni dan nedelje. izgledati savršeno na poslu. A najbolji način za to je da zakažu friziranje u nekom od salona koji rade nedeljom. Srećom, takvi saloni postoje! I ne samo to, već ih ima poprilično :)

Najlakši način da dođete do salona otvorenih nedeljom u Beogradu (ili nekom od drugih gradova u kojima radi SrediMe) je da koristite poseban filter za ovu namenu:

  1. Izaberite na naslovnoj strani SrediMe salone u Beogradu,
  2. Izaberite uslugu Friziranje da biste dobili sve frizerske salone u Beogradu,
  3. U filteru salona, pod opcijom Posebni zahtevi, kliknite/čekirajte opciju Otvoren nedeljom,

I to je sve, a još brži način je da kliknte na link za direktno listanje beogradskih frizerskih salona koji su otvoreni nedeljom.

Takođe, imate i ponudu salona lepote nedeljom u drugim gradovima,

Dobićete ažurnu listu frizerskih salona koji rade nedeljom, tj. kojima je radno vreme takvo da su otvoreni u nedelju, kao i da imaju zaposlene koji obavljaju uslugu friziranja nedeljom. Sve što Vam preostaje je da pregledate ponuđene salone, bilo kao listing ili na mapi, detaljnije izaberete vrstu usluge (feniranje, šišanje, farbanje ili neku kombinaciju tih usluga) i zakažete svoj termin online. Svakako, feniranje je najpopularnija usluga koja se zakazuje za termine nedeljom.

Nakon zakazivanja na SrediMe, dobićete potvrdni e-mail iz salona, a nekoliko sati pre zakazanog termina SrediMe će Vam poslati SMS poruku sa napomenom o zakazanom terminu.

Uživajte u svom friziranju i zablistajte na poslu prvog radnog dana nedelje!

Još sličnih tekstova