Verovali ili ne: Omiljena frizura otkriva vaš karakter

Kosa nije samo najlepši „ukras“ svake žene – omiljena frizura može otkriti i mnogo toga o vašem karakteru!

Verovali ili ne: Omiljena frizura otkriva vaš karakter
Koja je Vaša omiljena frizura?

Kosa u repu

Iako mnogi ljudi veruju da su žene koje svoju kosu vezuju u rep jednostavne i stidljive, istina je, tvrde stručnjaci, potpuno drugačija. Upravo sklanjanje kose sa lica otkriva osobu snažnog samopouzdanja i vatrenog temperamenta.

pinterest

„Svaka dlaka na svom mestu“

Savršeno uredne frizure, poput „zalizanih“ čvrstih punđi, omiljeni su izbor žena koje su opsednute kontrolom. Ako je ova frizura vaš favorit, niste ljubitelj nepredviđenih situacija i iznenađenja. Volite da vodite glavnu reč, kako na poslu, tako i u vezi ili braku.

pinterest

Prirodno raspuštena kosa

Ovakvu frizuru najviše vole žene koje su slobodoumne, nepredvidive i spontane. One se dobro osećaju u svom telu, a za njih je život jedna velika avantura.

pinterest

Neuredna punđa

Ljubiteljke takozvane „messy bun“ frizure tj. neuredne punđe su jako svesne svoje seksualnosti i sa lakoćom zavode muškarce. Ovakvom frizurom one otkrivaju vrat, koji je jedan od najsenzualnijih delova ženskog tela, a nemarnost prilikom pravljenja ove frizure odaje „divlju crtu“ u njima i činjenicu da ni u kom smislu ne robuju pravilima.

pinterest

Bob

Popularna bob ili paž frizura je jedna od najzahtevnijih frizura, budući da zahteva često feniranje i stilizovanje kako bi poprimila i zadržala željenu formu. Iz tog razloga, vlasnice ovakvih frizura deluju pomalo hladno i rigidno, ali istina je sasvim drugačija – one su izuzetno komunikativne i druželjubive.

pinterest

Kratka kosa

Ovakvu frizuru nose veoma hrabre žene, koje jako dobro znaju šta žele od života i od veze. One su spremne na apsolutno sve. Ne vole da slede većinu i originalne su u svakom segmentu života. Jako je teško precizirati šta od njih možete da očekujete pa ćemo reći samo da očekujete neočekivano.

pinterest

Još sličnih tekstova