Trendovi frizura za jesen/zimu 2019-2020.

Pogledajte nove preporuke i trendi frizure za jesen 2019 i zimu 2020.

Trendovi frizura za jesen/zimu 2019-2020.

Redukovane osamdesete

Nesrazmerno veliki razdeljak na jednu stranu, šiške koje pokrivaju jedno oko, šljašteće trake za kosu i rep na jednu stranu – zvuči kao da smo se vratili u lude osamdesete godine pošlog veka. Ipak, kao izdanak 21. veka, izaberite frizera koji će znati da trend uklopi u vaše svakodnevne potrebe i uživajte u raznolikosti.

Nove pletenice

Pletenice su često u modi, ali se javljaju uvek u nekom drugom obliku ili dužini. Ove jeseni i zime nećete pogrešiti ako napravite male opuštene pletenice od uvojaka oko lica ili ako ih, bokserski, čvrsto stegnete uz glavu sa obe strane. Možete da napravite i puno sitnih pletenica ili nekoliko pletenica u boji ili riblju kost… Sa pletenicama nema greške, odgovaraju svakom tipu i boji tena, boji ili vrsti kose. Mi znamo neke ljude koji sjajno prave pletenice, pa možete da probate koju god varijantu zamislite:)

Više je više!

Jesen i zima 2019. godine donose nam i neke neuobičajene trendove – više nije na snazi pravilo Gabrijele Šanel da pre izlaska iz kuće skinete sa sebe neki modni dodatak – ne, slobodno dodajte! Što više raznih šnala i svetlucavih kamenčića, to bolje. Velike mašne ili cvetovi, raznobojne tračice, sve ono što devojke vole…. Sjaj više nije rezervisan samo za svečane frizure, poželjno je da sijate svakog dana!

Različite teksture kose

Lokne se i dalje šetaju modnim pistama, ali samo do pola. Najmodernije frizure ove jeseni su pola-pola, odnosno kosa do pola glave zalizana, a od polovine talasasta. Kako ćete vi rasporediti svoje polovine, izbor je na vama!

Poni i dalje u sedlu

Poni rep je i dalje moderan, i sa njime nećete pogrešiti. Poznate dame ove jeseni biraju visoki poni sa brižljivo nameštenim šiškama, koje mogu biti slobodne ili uredno zakačene ukosnicama (pogledaj naslov „Više je više“:).

Poni rep frizura za 2019/2020

Nemarne šiške

Šiške koje opušteno padaju oko očiju, u stilu zvezda maturskih večeri iz devedesetih, ove jeseni su ponovo u modi. Bez obzira da li ste kosu upleli ili podigli u visoku punđu, da li ste stavili kapu, šešir ili kapuljaču, ostavite šiške da slobodno lelujaju i bićete zvezda ove zime.
Nemarne siske - frizure za 2019/2020

Još sličnih tekstova