10 nijansi boja kose će obeležiti 2017. godinu

Nude, dijamantski odsjaj i chocolate mauve biće najmoderniji trendi tonovi.

10 nijansi boja kose će obeležiti 2017. godinu

Početak Nove godine predstavlja najbolje vreme da osvežite svoj izgled i da probate prelepe tonove boja koje će stajati svim tipovima žena, bilo da ste plavuša, brineta, crnka ili crvenokosa. Pogledajte koje su to najnovije nijanse i tehnike bojenja kose koje će se nositi i koje ćete obožavati u predstojećoj sezoni:

1. Tigrovo oko

– je tehnika nijansiranja i specifična je po tome što se u jednu boju utapaju nijanse plave, boja ćilibara ( bakarnih tonova) i svetlo smeđi tonovi. Ova tri kolorita su spojena u tehnici „Tigrovo oko“ i stvorena su za jake i samouverene žene, one koje tačno znaju šta žele u životu , navodi George Papanikolas – poznati kolorista iz kuće Matrix. Boja je jednostavna za održavanje i dame ne moraju stalno farbati svoj izrastak.

pinterest

2. Chocolate mauve

– Neočekivana i gotovo nespojiva kombinacija braon i pink nijanse postala je najnoviji svetski trend u bojenju kose. „Ovom bojom sve brinete mogu osvežiti svoj izgled, a kosa im poprima svetliji i moderniji ton“, objašnjava Papanikolas.

pinterest

3. Nude

– Ovo je pre svega prirodna, nežna i meka nijansa boje kose koja stoji svakom tipu tena. Idealna je za Vas ako niste spremni na radikalne promene boje kolorita.

4. Dijamantski odsjaj

– ovaj izgled je namenjen damama koje su smele i koje vole jarke boje u kosi. Intenzivni dijamantski ultra – violet ljubičasti i plavi tonovi poput punk nijansi na tamnoj podlozi, učiniće Vaš izgled zaista specifičnim.

5. Baby blonde

– spoj mekanih i svetlijih nijansi na već svetloj kosi u kontrastu sa tamnom zimskom odećom, postićiće efekat da vaša boja kose stvarno dođe do izražaja.

6. Blondy

– vrlo jednostavana varijanta plavih i bronzanih tonova. Na tamnijoj podlozi ova boja naglašava slojevitost i daje kosi gušći izgled.

7. Strawberry Rose

- Crvenokose znaju koliko je crvena boja lepa ali i zahtevna za održavanje zbog ispiranja. Da li želite divnu grimiznu nijansu koja uopšte ne zahteva obvezu koja je nametnuta svim ženama koje streme ka crvenim tonovima kose?Ako je tako, onda je ovo idealna solucija za Vas.

8. Driftwood Ligts

- Crnke se ovom tehnikom bojenja mogu igrati sa malo svetlijim tonovima koji u kosi naglašavaju zlatne nijanse.

9. Bronde

– je jedinstven spoj plavih i braon nijansi. „Bronde“ pristaje svima a Vaša kosa izgledaće prirodno, kao da Vam je posvetlela na toplom letnjem Suncu.

10. Pop of Green

– prava igra bojama i tonovima. Osećajte se kao „Pop Queen“i ponesite sve nijanse ljubičaste i zelene u kosi. Probajte prelaze od svetlijih ka tamnijim nijansama ove dve boje. Ne brinite, „Pop of Green“ je boja koja stoji tamnijim ali i svetlijim devojkama, samo je potrebno da oslobodite svoj duh i uživate u spektru ovih boja.

Još sličnih tekstova