Gljivice na noktima u Beogradu

Pronašli smo 3 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Filter salona
Prikaži na mapi

Vrsta usluge


Gradovi


Posebni zahtevi


Želim da platim do


Korišteni proizvodi


Slobodni termini


Poređaj po


Poništi filter

Kozmedika
Kozmetički salon

Marka Oreškovića 2/6, Beograd / Zvezdara

Lasersko uklanjanje gljivica na noktima 60 min
4.920 RSD
Gljivice na noktima nogu i ruku su najčešće nastaju zbog vlaženja šaka i stopala, različitih stanja smanjene imunosti, smanjena cirkulacija u donjim delovima udova, kao i smanjenje rasta nokta u starijoj životnoj I da budu veoma bolne i neugodne. Uklanjanje gljivica na noktima vršimo kombinacijom 2 lasera.Procedura je sigurna i nije potrebna lokalna anestezija! Laserima precizno tretiramo zahvaćeno područje, a tokom tretmana moguće osećaju blage senzacije. Klijent oseća senzacije tokom tretmana, koji traje relativno kratko. Može se javiti blagi osećaj bola kao rezultat efekta zagrevanja tkiva laserom. Prilikom tretmana energiju lasera upija pigment gljivica zbog čega se one zagrevaju i to je ono što uzrokuje njihovo odumiranje, a krajnji je rezultat izrastanje zdravog nokta. Tokom tretmana tretiraju se svi nokti gornjih ili donjih ekstremiteta, zavisi od zaražene regije, bez obzira da li su svi nokti pod gljivičnom infekcijom ili samo jedan. Time sprečavamo dalje širenje gljivica na noktima i mogućnost da se zaraze nokti koji su zdravi. Rezultati nisu odmah vidljivi, nego tokom perioda od nekoliko meseci kako nokat nastavlja zdravi rast. Nokti rastu sporo, tako da se možda neće videti značajno poboljšanje čak i nakon nekoliko meseci, ali će se sigurno videti postepeni rast zdravog nokta.

Delight
Kozmetički salon

Mije Kovačevića 10a, Beograd / Karaburma

Uklanjanje gljivica na noktima laserom 30 min
4.920 RSD

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 9: Zato što imate jasan pregled svih slobodnih termina salona!

Laser Centar RB
Kozmetički salon

Pohorska 17, Beograd / Novi Beograd Fontana, Tošin bunar

Lasersko uklanjanje gljivica - 4 tretmana 30 min
12.300 RSD
Gljivice na noktima su vrlo uporne i teško ih je liječiti. Infekcija obično počinje kao bijela ili žuta mrlja ispod gornjeg dela nokta, a kako se gljivice šire dublje u nokat, uzrokuju zadebljanje, diskoloracije i pucanje nokta. Srećom, postoji rešenje! Laserom je moguće precizno tretirati samo područje koje je zahvaćemo gljivičnom infekcijom, a tokom tretmana je moguće osetiti blago zagrevanje. Pacijent oseća blagu toplotu tokom tretmana koji traje svega nekoliko minuta. Rezultati nisu odmah vidljivi, već nakon perioda od nekoliko meseci kada nokat nastavlja svoj zdravi rast. Tretman se radi sa dva različita filtera, od kojih jedan služi za tretiranje nokatne ploče, a drugi za tretiranje okolnog tkiva. Za postizanje najboljih rezultata, preporučuje se serija od 4, sa pauzama od po nedelju dana. Cena je data za paket od 4 tretmana.
Lasersko uklanjanje gljivica 30 min
3.690 RSD
Gljivično oboljenje nokta je jedna od najčešćih bolesti noktiju. Oštećenje nokta, često vlaženje šaka i stopala, pad imuniteta, oslabljena cirkulacija u donjim delovima udova i usporavanje rasta nokta predstavljaju idealno pogodna su za nastanak ove bolesti. Laserom je moguće precizno tretirati samo područje koje je zahvaćemo gljivičnom infekcijom, a tokom tretmana je moguće osetiti blago zagrevanje. Pacijent oseća blagu toplotu tokom tretmana koji traje svega nekoliko minuta. Rezultati nisu odmah vidljivi, već nakon perioda od nekoliko meseci kada nokat nastavlja svoj zdravi rast. Tretman se radi sa dva različita filtera, od kojih jedan služi za tretiranje nokatne ploče, a drugi za tretiranje okolnog tkiva. Za postizanje najboljih rezultata, preporučuje se serija od 4, sa pauzama od po nedelju dana. Cena je data za jedan tretman.

Pedikir i manikir, <h2>Najbolji saloni za uslugu Pedikir i manikir (Gljivice na noktima) u Beogradu</h2>

Najbolji saloni za uslugu Pedikir i manikir (Gljivice na noktima) u Beogradu

Treba Vam pedikir i manikir (gljivice na noktima) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet pedikir i manikir (gljivice na noktima). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za pedikir i manikir (gljivice na noktima) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za pedikir i manikir (gljivice na noktima) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 3.690 RSD do 12.300 RSD, sa prosečnom cenom od 6.457,50 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu pedikir i manikir (gljivice na noktima) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.


Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!