Tretmani ruku u Beogradu

Pronašli smo 7 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Filter salona
Prikaži na mapi

Vrsta usluge


Gradovi


Posebni zahtevi


Želim da platim do


Korišteni proizvodi


Slobodni termini


Poređaj po


Poništi filter
Fantastično 10.03 utisaka

Grossi cosmetic
Salon lepote

Stanoja Glavaša 15, Beograd / Palilula centralni deo

Radiotalasni lifting ruku 40 min
2.000 RSD
Ukoliko su vaše šake izgubile svoju lepotu i jedrinu, i na njima su se počeli pojavljivati prvi znaci starenja, savetujemo vam da još danas zakažete svoj termin za radio lifting ruku. Ovaj efikasni nehirurški tretman namenjen je za tretiranje opuštene kože bez volumena, bezbolan je i daje fantastične rezultate. Toplota radiotalasa stimuliše proizvodnju elastina i kolagena, koji su zaslužni za čvrstinu i zategnutost naše kože. Postupak je jednostavan, potpuno bezbedan i bezbolan, te na zahteva primenu anestezije. Moguća je pojava blagog crvenila neposredno nakon tretmana, koje ubrzo u potpunosti nestaje.
PRP šake 60 min
12.300 RSD
Negovane i ženstvene ruke su adut svake dame, ali su nažalost upravo šake jedan od onih delova tela na kojima je proces starenja najuočljiviji. Ukoliko želite da svojim šaka povratite jedrinu i mladolik izgled, predlažemo Vam da isprobate PRP tretman, koji predstavlja najprirodnije rešenje za obnovu svih struktura kože jer stimulacijom resinteze kolagena i pojačavanjem protoka krvi u tretiranim zonama za rezultat daje obnovljenu, jedriju i blistaviju kožu. Vidno ublažava bore i ožiljke, pa predstavlja idealan beauty tretman koji za cilj ima poboljšanje ukupnog stanja kože. Kada se postigne željeni rezultat tretirane regije, tretman je poželjno, ne i obavezno, ponoviti radi održavanja lepog i zdravog izgleda kože.

La Femme
Kozmetički salon

Njegoševa 20, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Peel off za leđa i ruke 30 min
800 RSD
Tretman algama za leđa i ruke 30 min
800 RSD

10 razloga zašto da svoj termin zakažete na SrediMe?

razlog br. 8: Jer ste moderni i stvari završavate u dva klika ;-)

Aromalife
Kozmetički salon

Uroša Martinovića 23/3, Beograd / Novi Beograd blokovi, Belville, Savski kej

Spa manikir 45 min
1.000 RSD

Baroque
Frizersko-kozmetički salon

Koče Kapetana 16, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Parafinsko pakovanje 30 min
300 RSD

Laus
Centar lepote i zdravlja

Krunska 62a, Beograd / Vračar, Čubura, Crveni krst

Limfna drenaža ruku 30 min
1.200 RSD
IPL tretman depigmentacije šaka 60 min
1.500 RSD
RT tretman ruku sa magnetom i elektrostimulacijom 30 min
1.500 RSD
Pogledajte još usluga...

My Ladies
Kozmetički salon

Vojislava Ilića 73a, Beograd / Voždovac

Parafinsko pakovanje ruku 30 min
200 RSD

Purity
Kozmetički salon

Dimitrija Tucovića 103-105, Beograd / Stari grad, Centar, Dorćol

Tretman uklanjanja fleka sa šaka 30 min
2.500 RSD
Hand & Beauty Purity tretman 30 min
3.000 RSD
Potpuno relaksirajući spa i terapijski tretman Vaših ruku. Namenjen nezi kože na rukama sa vidljivim hiperpigmentacijskim ili hipopigmentacijskim regijama. Tačkaste promene na šakama znak su starejna kože usled izlaganja naših šaka dejstvu štetnih spoljašnjih faktora: sunca, vetra, hladnoće I mehaničkih oštećenja. U cilju uklanjanja pigmentacija na šake se nanosi maska za beljenje NMF sa produženim dejstvom hidratacije. Opuštajući tretman uz mirise ružinih latica ili tropskih agruma su izbor klijenta. Masaža šaka oslobodiće Vas napetosti a koža će izgledati lepše, šake će biti meke i nežne na dodir, bez neprijatnog osećaja zatezanja i suve kože.

Pedikir i manikir, <h2>Najbolji saloni za uslugu Pedikir i manikir (Tretmani ruku) u Beogradu</h2>

Najbolji saloni za uslugu Pedikir i manikir (Tretmani ruku) u Beogradu

Treba Vam pedikir i manikir (tretmani ruku) u Beogradu i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet pedikir i manikir (tretmani ruku). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za pedikir i manikir (tretmani ruku) u Beogradu na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Ponuda usluga za pedikir i manikir (tretmani ruku) u Beogradu na SrediMe je trenutno u rangu cena od 200 RSD do 12.300 RSD, sa prosečnom cenom od 2.200 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu pedikir i manikir (tretmani ruku) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.


Vidi sve salone lepote

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!