Akupunktura u salonima lepote

Pronašli smo 3 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Centar Hiro - Fizikal

Studio za masažu - Mileševska 7, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 5 sati
Fantastično 10.03 utisaka
Akupunktura
2.000 RSD
Sve usluge...

Fusion centar

Kozmetičko masažni centar - Kopaoničkih žrtava br. 4 , sprat minus 1, stan 49, Kruševac
Fantastično 10.01 utisaka
Akupunktura
900 RSD
Sve usluge...

Ordinacija Fiziomedika

Centar za rehabilitaciju - Dobrile Trajković 11, Niš
Medicinska akupunktura
2.000 RSD
Sve usluge...

Najbolji saloni za Wellness (Akupunktura) u celoj Srbiji

Treba Vam wellness (akupunktura) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet wellness (akupunktura). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za wellness (akupunktura) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Najčešća pitanja i odgovori

 • Koji sve nudi uslugu akupunktura?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu akupunktura u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati akupunktura blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu akupunktura. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu akupunktura u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. akupunktura, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga akupunktura u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu akupunktura u svim salonima na SrediMe je trenutno 1.633,33 RSD, idući od najniže cene od 900 RSD, pa sve do 2.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu akupunktura u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge akupunktura u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude akupunktura sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu akupunktura u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

LookBook Slike direktno iz salona

Ordinacija Fiziomedika pre 1 nedelju
Ordinacija Fiziomedika #nis Akupunktura Medicinska akupunktura Akupunktura
Medicinska akupunktura Akupunktura | Akupunktura
Ordinacija Fiziomedika pre 1 nedelju
Ordinacija Fiziomedika #nis Akupunktura Medicinska akupunktura Akupunktura
Medicinska akupunktura Akupunktura | Akupunktura

Pregledajte sve slike