Zubi u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 5 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Lep osmeh na licu čini da se drugi ljudi u vašem prisustvu osećaju lepo i prijatno, a vama donosi sigurnost i samopouzdanje. Osmeh ponekad govori mnogo više od reči, a uslov da vaš osmeh pokaže baš najbolje od vas jesu blistavi, zdravi i sjajni zubi.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Krasiva

Kozmetički salon - Milentija Popovića 30, lokal 30/2, Beograd
Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 10.01 utisaka
Izbeljivanje zuba 2 dana - 6 tretmana
-50% 2.000 RSD
Izbeljivanje zuba 1 dan - 3 tretmana
-50% 1.250 RSD
Sve usluge...

Slatka moja

Kozmetički salon - Omladinskih brigada 65, Beograd
Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 10.03 utisaka
Izbeljivanje zuba
2.000 RSD
Sve usluge...

Laser centar Triniti Beograd

Hilandarska 15, Beograd
Vrlo dobro 8.430 utisaka
Lasersko izbeljivanje zuba - 6 tretmana
1.990 RSD
Refresh tretman izbeljivanja zuba
990 RSD
Lasersko izbeljivanje zuba - 3 tretmana
1.350 RSD
Sve usluge...

Laser centar Triniti Novi Sad

Kralja Aleksandra 12, Novi Sad
Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 9.733 utisaka
Lasersko izbeljivanje zuba - 6 tretmana
1.990 RSD
Refresh tretman izbeljivanja zuba
990 RSD
Lasersko izbeljivanje zuba - 3 tretmana
1.350 RSD
Sve usluge...

Laser centar Triniti Niš

Strahinjića Bana bb, PC Ambasador lokal 13/1, Niš
Poslednji put zakazan: danas
Fantastično 9.865 utisaka
Refresh tretman izbeljivanja zuba
990 RSD
Izbeljivanje zuba 1 dan - 3 tretmana
-78% 1.350 RSD
Izbeljivanje zuba 2 dana - 6 tretmana
-78% 1.990 RSD
Sve usluge...


Zubi

Zubi su najtvrđa i najjača supstanca u ljudskom telu. Osim što ispunjavaju svoju osnovnu funkciju, odnosno žvakanje hrane, zubi imaju veoma značajnu ulogu za govor. Ipak, nekima možda najznačajnije od svega navedenog je doprinos zuba za celokupan izgled usta i celog lica. Zbog svega toga moramo voditi računa kako o zdravlju zuba, tako i o njihovom izgledu.

U normalnim (čitaj idealnim) uslovima odrastao čovek ima 32 zuba. Da bi vaši zubi bili zdravi, lepi i sjajni morate im posvetiti određenu negu.

Zdravlje zuba

Lepi zubi su najčešće i zdravi zubi, a to može biti i ogledalo vašeg celokupnog zdravstvenog stanja. 

Kao što već sigurno znate, najveći doprinmos koji možete dati za svoje zube jeste pranje i čišćenje zuba. Redovnim i temeljnim pranjem održavate svoje zube u zdravom stanju i odlažete njihovo starenje i bolesti.

Da bi bili sigurni da svoje zube održavate kako valja i  pružate im maksimalnu negu neophodno je da redovno posećujete stručnjake koji se bave zdravljem i higijenom usta i zuba. Pored redovnog održavanja zdravlja zuba preporučuje se još i redovno uklanjanje naslaga kamenca, kao i izbeljivanje zuba.

Zubi se međusobno razlikuju po veličini i obliku u zavisnosti od toga gde se u ustima nalaze i koju funkciju obavljaju. Jedna od osnovnih uloga je žvakanje i prerada hrane. Pored toga, zubi su značajni za naš govor i uopšte jasno oblikovanje glasova koji izlaze iz naših usta. Na kraju, ali ne manje bitno, zubi daju oblik našem licu. Zdrav osmeh vam može pružiti puno zadovoljstva i sreće. Zbog toga je veoma važno i u svakom pogledu isplativo sve vaše ulaganje u lepotu i zdravlje zuba.

Izbeljivanje

Beli, zdravi i lepi zubi su san svakog od nas. Zbog toga danas mnogi odlučuju da pruže svojim zubima malo više estetske nege i da se podvrgnu izbeljivanju zuba.

Na tržištu postoji mnogo proizvoda napravljenih za izbeljivanje zuba. To su najraznovrsnije paste, praškovi, tečnosti za ispiranje, trake ili gelovi. Svi ti proizvodi uspešno, manje ili više, uspevaju da obezbede belinu naših zuba.

Procedura izbeljivanja zuba je idealna za sve one koji imaju zdrave očuvane zube, bez problema sa desnima i ozbiljnijim zdravstvenim tegobama. Ukoliko ste u dilemi da li bi vi mogli da se podvrgnete ovom tretmanu, najbolje je da se posavetujete sa stručnjacima koji se bave izbeljivnjem zuba.

Kozmetičko izbeljivanje zuba je procedura kojom se uklanjaju mrlje, fleke i diskoloracija sa površine zuba. Zubi tako postaju belji za nekoliko nijansi, a vaš osmeh lepši i privlačniji. Pre nego što počne sama procedura izbeljivanja zuba morate uraditi rutinski pregled, kako bi se ustanovilo da li su svi uslovi ispunjeni. Kozmetičko beljenje zuba se može postići pomoću nekoliko profesionalnih metoda, a danas najpopularnija je lasersko izbeljivanje zuba.

Ako se pitate kako sam tretman izgleda jer želite da se pripremite za postupak, evo nekih osnovnih smernica: Tretman počinje nanošenjem specijalnog gela na vaše zube. Tako obloženi zubi se potom izlažu laserskoj svetlosti. Taj proces traje oko 15 minuta. Posle ovoga gel se uklanja, a zubi se ispiraju, pa se ceo postupak ponavlja nekoliko puta.

Narednih nekoliko dana se boja zuba menja ka svetlijoj, pa se često savetuje i korišćenje profesionalnih kućnih sredstava za izbeljivanje, kako bi se pojačao efekat celog procesa.

Efekat celog procesa beljenja umnogome zavisi od prirodne pigmentacije vaših zuba. I dok je često primetan efekat beljenja i do 10 nijansi, može se desiti da vaši zubi budu belji za samo nekoliko nijansi. Kod zuba čija je prirodna boja tamnije žuta i efekat će biti mnogo uočljiviji.

Ako ste odlučili da sebe častite novim osmehom vreme je da odete na tretman sređivanja svojih zuba. Izaberite svoj tretman na sredime.rs i zakažite već danas!

Najnoviji utisci

9.8 Laser centar Triniti Niš
Sve preporuke. Fantastican odnos cene i kvaliteta. Milica je ljubazna i profesionalna.

Aleksandra, pre 1 godinu

10.0 Laser centar Triniti Beograd
Profesionalno i učinkovito. Svaka preporuka.

Dina, pre 1 godinu

LookBook Slike direktno iz salona

Studio Crystal by Sandra pre 8 meseci
Studio Crystal by Sandra #beograd Zubi Izbeljivanje zuba Zubi
Izbeljivanje zuba Zubi | Zubi
Studio Modesty Blaise pre 1 godinu
Studio Modesty Blaise #beograd Zubi Kozmetičko izbeljivanje zuba Bezbolno, bez peroksida, bez ostec
Kozmetičko izbeljivanje zuba Bezbolno, bez peroksida, bez ostecenja zubne gledji, posle samo 21 minuta | Zubi
Studio Modesty Blaise pre 2 godine
Studio Modesty Blaise #beograd Zubi Kozmetičko izbeljivanje zuba kozmetičko izbeljivanje zuba za m
Kozmetičko izbeljivanje zuba kozmetičko izbeljivanje zuba za minimum tri nijanse | Zubi

Pregledajte sve slike