Zubi u salonima lepote

Pronašli smo 8 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Lep osmeh na licu čini da se drugi ljudi u vašem prisustvu osećaju lepo i prijatno, a vama donosi sigurnost i samopouzdanje. Osmeh ponekad govori mnogo više od reči, a uslov da vaš osmeh pokaže baš najbolje od vas jesu blistavi, zdravi i sjajni zubi.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Slatka moja

Kozmetički salon - Omladinskih brigada 65, Beograd
Poslednji put zakazan: danas
Fantastično 10.023 utisaka
Izbeljivanje zuba
2.000 RSD
Sve usluge...

Laser centar Triniti Novi Sad

Kralja Aleksandra 12, Novi Sad
Poslednji put zakazan: danas
Fantastično 9.565 utisaka
Lasersko izbeljivanje zuba - 6 tretmana
1.990 RSD
Refresh tretman izbeljivanja zuba
990 RSD
Lasersko izbeljivanje zuba - 3 tretmana
1.350 RSD
Sve usluge...

D&D Beauty Center

Kozmetički salon - Cerska 64, Beograd
Poslednji put zakazan: danas
Fantastično 10.067 utisaka
Lasersko izbeljivanje zuba
-50% 2.000 RSD
Sve usluge...

Laser centar Triniti Beograd

Hilandarska 15, Beograd
Poslednji put zakazan: juče
Odlično 8.953 utisaka
Lasersko izbeljivanje zuba - 6 tretmana
1.990 RSD
Refresh tretman izbeljivanja zuba
990 RSD
Lasersko izbeljivanje zuba - 3 tretmana
1.350 RSD
Sve usluge...

Laser centar Triniti Niš

Strahinjića Bana bb, PC Ambasador lokal 13/1, Niš
Poslednji put zakazan: pre 12 sati
Fantastično 9.8105 utisaka
Refresh tretman izbeljivanja zuba
990 RSD
Izbeljivanje zuba 1 dan - 3 tretmana
-78% 1.350 RSD
Izbeljivanje zuba 2 dana - 6 tretmana
-78% 1.990 RSD
Sve usluge...

Krasiva

Kozmetički salon - Milentija Popovića 30, lokal 30/2, Beograd
Fantastično 10.011 utisaka
Izbeljivanje zuba 2 dana - 6 tretmana
-50% 2.000 RSD
Izbeljivanje zuba 1 dan - 3 tretmana
-50% 1.250 RSD
Sve usluge...

Ad Astra Spa & Epil House

Kozmetički salon - Mihaila Gavrilovića 4, lokal 1, Beograd
Fantastično 10.01 utisaka
Lasersko izbeljivanje zuba gornja vilica - 3 mazanja
2.000 RSD
Lasersko izbeljivanje zuba donja vilica - 3 mazanja
2.000 RSD
Lasersko izbeljivanje zuba - 3 mazanja
3.000 RSD
Sve usluge...

Laser centar Aquarius

Kozmetički salon - Klare Cetkin 27/7, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 7 sati
Fantastično 10.05 utisaka
Lasersko izbeljivanje zuba
-50% 2.000 RSD
Sve usluge...

Zubi - Sve što treba da znate

Zubi

Zubi su najtvrđa i najjača supstanca u ljudskom telu. Osim što ispunjavaju svoju osnovnu funkciju, odnosno žvakanje hrane, zubi imaju veoma značajnu ulogu za govor. Ipak, nekima možda najznačajnije od svega navedenog je doprinos zuba za celokupan izgled usta i celog lica. Zbog svega toga moramo voditi računa kako o zdravlju zuba, tako i o njihovom izgledu.

U normalnim (čitaj idealnim) uslovima odrastao čovek ima 32 zuba. Da bi vaši zubi bili zdravi, lepi i sjajni morate im posvetiti određenu negu.

Zdravlje zuba

Lepi zubi su najčešće i zdravi zubi, a to može biti i ogledalo vašeg celokupnog zdravstvenog stanja. 

Kao što već sigurno znate, najveći doprinmos koji možete dati za svoje zube jeste pranje i čišćenje zuba. Redovnim i temeljnim pranjem održavate svoje zube u zdravom stanju i odlažete njihovo starenje i bolesti.

Da bi bili sigurni da svoje zube održavate kako valja i  pružate im maksimalnu negu neophodno je da redovno posećujete stručnjake koji se bave zdravljem i higijenom usta i zuba. Pored redovnog održavanja zdravlja zuba preporučuje se još i redovno uklanjanje naslaga kamenca, kao i izbeljivanje zuba.

Zubi se međusobno razlikuju po veličini i obliku u zavisnosti od toga gde se u ustima nalaze i koju funkciju obavljaju. Jedna od osnovnih uloga je žvakanje i prerada hrane. Pored toga, zubi su značajni za naš govor i uopšte jasno oblikovanje glasova koji izlaze iz naših usta. Na kraju, ali ne manje bitno, zubi daju oblik našem licu. Zdrav osmeh vam može pružiti puno zadovoljstva i sreće. Zbog toga je veoma važno i u svakom pogledu isplativo sve vaše ulaganje u lepotu i zdravlje zuba.

Izbeljivanje

Beli, zdravi i lepi zubi su san svakog od nas. Zbog toga danas mnogi odlučuju da pruže svojim zubima malo više estetske nege i da se podvrgnu izbeljivanju zuba.

Na tržištu postoji mnogo proizvoda napravljenih za izbeljivanje zuba. To su najraznovrsnije paste, praškovi, tečnosti za ispiranje, trake ili gelovi. Svi ti proizvodi uspešno, manje ili više, uspevaju da obezbede belinu naših zuba.

Procedura izbeljivanja zuba je idealna za sve one koji imaju zdrave očuvane zube, bez problema sa desnima i ozbiljnijim zdravstvenim tegobama. Ukoliko ste u dilemi da li bi vi mogli da se podvrgnete ovom tretmanu, najbolje je da se posavetujete sa stručnjacima koji se bave izbeljivnjem zuba.

Kozmetičko izbeljivanje zuba je procedura kojom se uklanjaju mrlje, fleke i diskoloracija sa površine zuba. Zubi tako postaju belji za nekoliko nijansi, a vaš osmeh lepši i privlačniji. Pre nego što počne sama procedura izbeljivanja zuba morate uraditi rutinski pregled, kako bi se ustanovilo da li su svi uslovi ispunjeni. Kozmetičko beljenje zuba se može postići pomoću nekoliko profesionalnih metoda, a danas najpopularnija je lasersko izbeljivanje zuba.

Ako se pitate kako sam tretman izgleda jer želite da se pripremite za postupak, evo nekih osnovnih smernica: Tretman počinje nanošenjem specijalnog gela na vaše zube. Tako obloženi zubi se potom izlažu laserskoj svetlosti. Taj proces traje oko 15 minuta. Posle ovoga gel se uklanja, a zubi se ispiraju, pa se ceo postupak ponavlja nekoliko puta.

Narednih nekoliko dana se boja zuba menja ka svetlijoj, pa se često savetuje i korišćenje profesionalnih kućnih sredstava za izbeljivanje, kako bi se pojačao efekat celog procesa.

Efekat celog procesa beljenja umnogome zavisi od prirodne pigmentacije vaših zuba. I dok je često primetan efekat beljenja i do 10 nijansi, može se desiti da vaši zubi budu belji za samo nekoliko nijansi. Kod zuba čija je prirodna boja tamnije žuta i efekat će biti mnogo uočljiviji.

Ako ste odlučili da sebe častite novim osmehom vreme je da odete na tretman sređivanja svojih zuba. Izaberite svoj tretman na sredime.rs i zakažite već danas!

Najbolji saloni za Wellness (Zubi) u celoj Srbiji

Treba Vam wellness (zubi) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet wellness (zubi). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za wellness (zubi) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Najčešća pitanja i odgovori

 • Koji sve nudi uslugu zubi?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu zubi u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati zubi blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu zubi. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu zubi u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. zubi, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga zubi u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu zubi u svim salonima na SrediMe je trenutno 1.720 RSD, idući od najniže cene od 990 RSD, pa sve do 3.000 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu zubi u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge zubi u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude zubi sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu zubi u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

Najnoviji utisci

10.0 D&D Beauty Center
Iskrena i topla preporuka. Stvarno sam zadovoljan.

Todor, pre 8 meseci

9.8 Laser centar Triniti Niš
Sve preporuke. Fantastican odnos cene i kvaliteta. Milica je ljubazna i profesionalna.

Aleksandra, pre 1 godinu

10.0 Laser centar Triniti Beograd
Profesionalno i učinkovito. Svaka preporuka.

Dina, pre 1 godinu

LookBook Slike direktno iz salona

Ad Astra Spa & Epil House pre 1 mesec
Ad Astra Spa & Epil House #beograd Zubi Lasersko izbeljivanje zuba - 3 mazanja Rezultati nakon jedno
Lasersko izbeljivanje zuba - 3 mazanja Rezultati nakon jednog tretmana.Potpuno bezbedan i siguran put do blistavog osmeha. | Zubi
Krasiva pre 2 meseca
Krasiva #beograd Zubi Izbeljivanje zuba 1 dan - 3 tretmana Zubi
Izbeljivanje zuba 1 dan - 3 tretmana Zubi | Zubi
Krasiva pre 2 meseca
Krasiva #beograd Zubi Izbeljivanje zuba 1 dan - 3 tretmana Zubi
Izbeljivanje zuba 1 dan - 3 tretmana Zubi | Zubi
D&D Beauty Center pre 5 meseci
D&D Beauty Center #beograd Zubi Lasersko izbeljivanje zuba Zubi
Lasersko izbeljivanje zuba Zubi | Zubi
D&D Beauty Center pre 7 meseci
D&D Beauty Center #beograd Zubi Lasersko izbeljivanje zuba Zubi
Lasersko izbeljivanje zuba Zubi | Zubi
D&D Beauty Center pre 7 meseci
D&D Beauty Center #beograd Zubi Lasersko izbeljivanje zuba Zubi
Lasersko izbeljivanje zuba Zubi | Zubi
D&D Beauty Center pre 8 meseci
D&D Beauty Center #beograd Zubi Lasersko izbeljivanje zuba Zubi
Lasersko izbeljivanje zuba Zubi | Zubi
D&D Beauty Center pre 8 meseci
D&D Beauty Center #beograd Zubi Lasersko izbeljivanje zuba Zubi
Lasersko izbeljivanje zuba Zubi | Zubi

Pregledajte sve slike