Zubi u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 4 salona koji odgovaraju izabranim uslovima

Lep osmeh na licu čini da se drugi ljudi u vašem prisustvu osećaju lepo i prijatno, a vama donosi sigurnost i samopouzdanje. Osmeh ponekad govori mnogo više od reči, a uslov da vaš osmeh pokaže baš najbolje od vas jesu blistavi, zdravi i sjajni zubi.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Fantastično 9.915 utisaka

Laser centar Triniti Novi Sad

Kralja Aleksandra 12, Novi Sad (Centar - Stari grad)

Poslednji put zakazan: juče

Lasersko izbeljivanje zuba - 6 tretmana
1.450 RSD
Lasersko izbeljivanje zuba - 3 tretmana
990 RSD
Pogledajte još usluga...

Studio Crystal by Sandra

Kozmetički salon - Kosovska 5, Beograd (Zemun Centar)

Poslednji put zakazan: juče

Izbeljivanje zuba
1.500 RSD
Pogledajte još usluga...
Vrlo dobro 8.323 utisaka

Laser centar Triniti Beograd

Hilandarska 15, Beograd (Stari grad, Centar, Dorćol)

Poslednji put zakazan: danas

Lasersko izbeljivanje zuba - 6 tretmana
1.250 RSD
Lasersko izbeljivanje zuba - 3 tretmana
850 RSD
Pogledajte još usluga...
Fantastično 9.835 utisaka

Laser centar Triniti Niš

Strahinjića Bana bb lokal 13/1, Niš (Medijana)

Poslednji put zakazan: upravo sada!

Izbeljivanje zuba 1 dan
-86% 850 RSD
Izbeljivanje zuba 2 dana
-83% 1.500 RSD
Pogledajte još usluga...


Zubi

Zubi su najtvrđa i najjača supstanca u ljudskom telu. Osim što ispunjavaju svoju osnovnu funkciju, odnosno žvakanje hrane, zubi imaju veoma značajnu ulogu za govor. Ipak, nekima možda najznačajnije od svega navedenog je doprinos zuba za celokupan izgled usta i celog lica. Zbog svega toga moramo voditi računa kako o zdravlju zuba, tako i o njihovom izgledu.

U normalnim (čitaj idealnim) uslovima odrastao čovek ima 32 zuba. Da bi vaši zubi bili zdravi, lepi i sjajni morate im posvetiti određenu negu.

Zdravlje zuba

Lepi zubi su najčešće i zdravi zubi, a to može biti i ogledalo vašeg celokupnog zdravstvenog stanja. 

Kao što već sigurno znate, najveći doprinmos koji možete dati za svoje zube jeste pranje i čišćenje zuba. Redovnim i temeljnim pranjem održavate svoje zube u zdravom stanju i odlažete njihovo starenje i bolesti.

Da bi bili sigurni da svoje zube održavate kako valja i  pružate im maksimalnu negu neophodno je da redovno posećujete stručnjake koji se bave zdravljem i higijenom usta i zuba. Pored redovnog održavanja zdravlja zuba preporučuje se još i redovno uklanjanje naslaga kamenca, kao i izbeljivanje zuba.

Zubi se međusobno razlikuju po veličini i obliku u zavisnosti od toga gde se u ustima nalaze i koju funkciju obavljaju. Jedna od osnovnih uloga je žvakanje i prerada hrane. Pored toga, zubi su značajni za naš govor i uopšte jasno oblikovanje glasova koji izlaze iz naših usta. Na kraju, ali ne manje bitno, zubi daju oblik našem licu. Zdrav osmeh vam može pružiti puno zadovoljstva i sreće. Zbog toga je veoma važno i u svakom pogledu isplativo sve vaše ulaganje u lepotu i zdravlje zuba.

Izbeljivanje

Beli, zdravi i lepi zubi su san svakog od nas. Zbog toga danas mnogi odlučuju da pruže svojim zubima malo više estetske nege i da se podvrgnu izbeljivanju zuba.

Na tržištu postoji mnogo proizvoda napravljenih za izbeljivanje zuba. To su najraznovrsnije paste, praškovi, tečnosti za ispiranje, trake ili gelovi. Svi ti proizvodi uspešno, manje ili više, uspevaju da obezbede belinu naših zuba.

Procedura izbeljivanja zuba je idealna za sve one koji imaju zdrave očuvane zube, bez problema sa desnima i ozbiljnijim zdravstvenim tegobama. Ukoliko ste u dilemi da li bi vi mogli da se podvrgnete ovom tretmanu, najbolje je da se posavetujete sa stručnjacima koji se bave izbeljivnjem zuba.

Kozmetičko izbeljivanje zuba je procedura kojom se uklanjaju mrlje, fleke i diskoloracija sa površine zuba. Zubi tako postaju belji za nekoliko nijansi, a vaš osmeh lepši i privlačniji. Pre nego što počne sama procedura izbeljivanja zuba morate uraditi rutinski pregled, kako bi se ustanovilo da li su svi uslovi ispunjeni. Kozmetičko beljenje zuba se može postići pomoću nekoliko profesionalnih metoda, a danas najpopularnija je lasersko izbeljivanje zuba.

Ako se pitate kako sam tretman izgleda jer želite da se pripremite za postupak, evo nekih osnovnih smernica: Tretman počinje nanošenjem specijalnog gela na vaše zube. Tako obloženi zubi se potom izlažu laserskoj svetlosti. Taj proces traje oko 15 minuta. Posle ovoga gel se uklanja, a zubi se ispiraju, pa se ceo postupak ponavlja nekoliko puta.

Narednih nekoliko dana se boja zuba menja ka svetlijoj, pa se često savetuje i korišćenje profesionalnih kućnih sredstava za izbeljivanje, kako bi se pojačao efekat celog procesa.

Efekat celog procesa beljenja umnogome zavisi od prirodne pigmentacije vaših zuba. I dok je često primetan efekat beljenja i do 10 nijansi, može se desiti da vaši zubi budu belji za samo nekoliko nijansi. Kod zuba čija je prirodna boja tamnije žuta i efekat će biti mnogo uočljiviji.

Ako ste odlučili da sebe častite novim osmehom vreme je da odete na tretman sređivanja svojih zuba. Izaberite svoj tretman na sredime.rs i zakažite već danas!

Najnoviji utisci

9.8 Laser centar Triniti Niš
Sve preporuke. Fantastican odnos cene i kvaliteta. Milica je ljubazna i profesionalna.

Aleksandra, pre 5 meseci

10.0 Laser centar Triniti Beograd
Profesionalno i učinkovito. Svaka preporuka.

Dina, pre 6 meseci


LookBook Slike direktno iz salona

Studio Modesty Blaise #beograd Zubi Kozmetičko izbeljivanje zuba Bezbolno, bez peroksida, bez ostec
Zakažite ovu uslugu
Studio Modesty Blaise - Kozmetičko izbeljivanje zuba Bezbolno, bez peroksida, bez ostecenja zubne gledji, posle samo 21 minuta (Zubi)
Studio Modesty Blaise #beograd Zubi Kozmetičko izbeljivanje zuba kozmetičko izbeljivanje zuba za m
Zakažite ovu uslugu
Studio Modesty Blaise - Kozmetičko izbeljivanje zuba kozmetičko izbeljivanje zuba za minimum tri nijanse (Zubi)

Pregledajte sve slike


Wellness, <h2>Najbolji saloni za uslugu Wellness (Zubi) u celoj Srbiji</h2>

Najbolji saloni za uslugu Wellness (Zubi) u celoj Srbiji

Treba Vam wellness (zubi) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet wellness (zubi). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za wellness (zubi) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.
Ponuda usluga za wellness (zubi) u celoj Srbiji na SrediMe je trenutno u rangu cena od 850 RSD do 1.500 RSD, sa prosečnom cenom od 1.198,57 RSD. Svakako, različiti saloni nude uslugu wellness (zubi) sa raznim opcijama i nivoima usluge koji su uključeni u cenu.

Vidi sve tretmane u celoj Srbiji


Šta je SrediMe?

Menjamo način na koji se otkrivaju, biraju i zakazuju tretmani u salonima lepote prelazeći na moderne onlajn i mobilne tehnologije. Zakazivanje tretmana nikad nije bilo lakše - brzo, pouzdano i precizno. Čak i ako se predomislite, možete lako otkazati tretman.

I naravno, svi tretmani su predstavljeni po cenama u salonu, odnosno po najboljim cenama koje možete naći onlajn!