Terapeutski tretmani u salonima lepote

Pronašli smo 10 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Kada pomislimo na kozmetički ili frizerski salon najčešće nam na pamet pada ulepšavanje. Iako ih baš zbog toga i zovemo salonima lepote, u njima možete zakazati i različite terapeutske tretmane. Na samom kraju i ovi tretmani nam pomažu da izgledamo lepše.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Eden

Kozmetički salon - Vlajkovićeva 23, Beograd
Fantastično 9.1138 utisaka
Medicinski masažni paket
2.000 RSD
Pain relief terapeutski paket
-24% 1.890 RSD
Medicinska masaža + istezanje + šiacu - 60 min
2.600 RSD
Sve usluge...

Beauty place Princess

Kozmetički salon - Hektorovićeva 1a, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 10 sati
Fantastično 9.816 utisaka
Terapeutska masaža - parcijalna
1.500 RSD
Parcijalna terapeutska masaža + piling tela
1.800 RSD
Terapeutska masaža + ultrazvučni tretman
2.000 RSD
Sve usluge...

Moj relax kutak

Studio za masažu - Skender begova 3, Beograd
Poslednji put zakazan: pre 6 sati
Fantastično 9.673 utisaka
Terapeutska masaža leđa 30 minuta
1.100 RSD
Terapeutska masaža leđa 45 minuta
1.500 RSD
Sve usluge...

Body Flex Studio

Fitnes studio - Španskih boraca 1, Blue Center, Beograd
Vođeni trening - 12 termina
10.540 RSD
Trening u paru - 12 termina
20.460 RSD
Vođeni trening - 8 termina
7.440 RSD
Sve usluge...

Dijars

Centar za rehabilitaciju - Gandijeva 101 a, stan 16 Novi Beograd, Beograd
Fizikalna terapija
1.800 RSD
Korektivne vežbe kod deformiteta
1.500 RSD
Recovery tretman
2.200 RSD
Sve usluge...

Top Form

Wellness i spa centar - Sedmog jula 25a, Niš
Antistres tretman
2.600 RSD
Kraljevski tretman
3.600 RSD
Exclusive tretman
4.400 RSD
Sve usluge...

Kinetiko Nbgd

Milentija Popovića 30/2, Beograd
Fizikalna terapija
2.000 RSD
Istezanje mišića celog tela
2.000 RSD
Korektivne vežbe - paket od 12 termina
15.000 RSD
Sve usluge...

Relax club

Studio za masažu - Bulevar Zorana Đinđića 73, lokal 6, Beograd
Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 9.326 utisaka
Terapeutski paket
1.700 RSD
Sve usluge...

Gradska banja

Wellness i spa centar - Dostojevskog 34, Kruševac
Poslednji put zakazan: pre 9 sati
Fantastično 10.019 utisaka
Terapija - Spa Okeana kapsula
2.000 RSD
Sve usluge...

Beauty Secret by Sothys

Kozmetički salon - Bulevar Arsenija Čarnojevića 110/15, Beograd
Poslednji put zakazan: danas
Fantastično 10.07 utisaka
Terapeutska parcijalna masaža
1.400 RSD
Sve usluge...

Terapeutski tretmani - Sve što treba da znate

Posle terapije dolazi osećaj zadovoljstva i prijatnosti, a samo takvi opušteni i možemo biti lepi.

Zdrava i lepa kosa

Često bojenje kose vašu kosu čini lepom i privlačnom. Ali stalno tretiranje može kosu da izmuči i ošteti. Stilizovanje kose presom, fenom ili jakim hemijskim sredstvima takođe oštećuje dlaku. Koliko god da ste pažljivi, sve što radite ima efekta na kosi. Da bi vaša kosa ostala sjajna i zdrava morate joj s vremena na vreme pružiti terapeutski tretman.Ništa ne može biti bolje za suvu i oštećenu kosu od dobrog dubinskog tretmana. Dubinskim tretmanima se visokokoncentrovani hranljivi preparati nanose na vašu kosu. Na taj način se ona hrani i regeneriše, a od suve i krte, postaje slajna i lepa.

Mezoterapija kose podrazumeva neku vrstu alternativnog tretmana protiv gubitka kose, koji doprinosi odlaganju procesa gubitka kose istovremeno podstičući rast nove kose. Mezoterapija je nehirurška kozmetička procedura, tokom koje se u vašu kožu glave ubrizgavaju mikroinjekcije vitamina, minerala, proteina i drugih vitalnih nutritijenata značajnih za vašu kosu. Kao rezultat, poboljšava se cirkulacija krvi, kroz kožu glave, folikule se podmlađuju što vremenom uslovljava i rast novih vlasi kose.

Od glave do pete

Akne, mitiseri, bubuljice...Oduvek ste želeli da ih se rešite i nema kozmetičkog sredstva koje niste probali. Sada ste već pred nervnim slomom. Dobra vest je da ne treba da očajavate. Izaberite jedan od brojnih kozmetičkih tretmana koji će vam pomoći da se polako, ali sigurno rešite problema zvanog akne. Na raspolaganju vam je mnogo opcija, a vi izaberit tretman koji vama najviše odgovara.

Botoks, dermaroler, dermapen, hemijski piling, fenolni piling, mezoterapija… Čuli ste za ove terapeutske tretmane, ali niste sigurni čemu služe. Ako su bore i vaša noćna mora kao i većini drugih žena, ovi tretmani su pravo rešenje za vas. Volite da se smejete, mrštite, mimikom izražavate baš svaku emociju, ali se stalno bojite da ćete tako zaraditi nove borice? Počinjete neprestano da se pitate: kako ukloniti bore na licu, kako da podmladim lice?Ako su vaši odgovori na postavljena pitanja potvrdni vreme je za kozmetičke tretmane. Kozmetički tretmani protiv bora su u poslednjih nekoliko desetina godina doživeli toliku popularnost i to ne samo u sferi šou biznisa, kako se očekuje, već i u svakodnevnoj kozmetičkoj rutini drugih ljudi. 

Svako ko je ikada imao i najmanji, najdiskretniji problem sa gljivicama na noktma zna šta to predstavlja i koliko može da bude neprijatan i naporan. Osim veoma neuglednog estetskog dojma koji ostavljaju,  gljivice na noktima su i zdravstveni problem i ako ga ne reševate može se samo pogoršati.Najčešći tretman koji je ujedno i najdelotvorniji, a koji se koristi u estetskim poliklinikama, kozmetičkim salonima i spa centrima je lasersko uklanjanje gljivica. Ova procedura je bezbedna i neškodljiva, a primenjuje se bez lokalne anestezije. Laserima se precizno i ciljano tretiraraju zahvaćena područja, a jedini osećaj koji možete imati je blaga senzacija bola, koja nije previse neprijatna.

Opušteni i srećni

Terapeutska masaža je mešavina različitih masaža  koja ne samo da opušta vaše telo, već izuzetno blagotvorno utiče na mišiće i napete tačke sa kojima možete imati problema.

Terapija masažom popravlja vašu cirkulaciju, što omogućava bolji protok kiseonika kroz telo. Hranljive materije lakše dospevaju do mišićnih ćelija, a toksične materije koje uzrokuju nadutost i neprijatan osećaj se izbacuju.Svi ovi cirkularni efekti mogu imati značajan učinak i kod nekih upalnih stanja kao što je na primer artritis.

Terapeutska masaža dovodi do stanja opuštenosti, koje normalizuje rad vašeg srca, disanje i krvni pritisak. Osim toga, ova masaža podstiče imuni sistem i uopšteno otklanja sve fizičke manifestacije i efekte stresa. Zbog svega ovoga terapeutska masaža je veoma dobra i efektna za veoma širok spektar stanja u kojima se može naći vaš organizam.

Svoj tretman potražite na sredime.rs i zakažite već danas!

Najbolji saloni za Wellness (Terapeutski tretmani) u celoj Srbiji

Treba Vam wellness (terapeutski tretmani) u celoj Srbiji i tražite najbolji ili najpovoljniji salon? Mi imamo najveći izbor izvrsnih salona koji čekaju na Vas! Za svaki budžet wellness (terapeutski tretmani). Pronađite salone, uporedite cene, utiske korisnika i usluge i zakažite svoj termin za wellness (terapeutski tretmani) u celoj Srbiji na najlakši način. Ako tražite najbolje cene, svakako proverite i trenutne popuste i promocije u salonima na SrediMe.

Najčešća pitanja i odgovori

 • Koji sve nudi uslugu terapeutski tretmani?
  Na ovoj strani su izlistani trenutno top saloni koji nude ovu uslugu, prema ocenama korisnika i raspoloživosti termina. Za celu listu svih salona koji rade uslugu terapeutski tretmani u vašem gradu, prvo izaberite svoj grad i eventualno nakon toga dodatne filtere lokacije ili cene.
 • Da li mogu zakazati terapeutski tretmani blizu mene na SrediMe?
  SrediMe je dostupan u više gradova i nudi salone lepote u raznim delovima grada, sa fokusom na centar grada, ali imamo i salone u skoro svim delovima grada. Izaberite prvo svoj grad, a potom u filterima možete detaljnije naći oblasti u blizini Vas koji nude uslugu terapeutski tretmani. Ukoliko vam je lokacija najvažniji faktor, nakon izbora grada izaberite prikaz salona na mapi.
 • Kako da pronađem najbolji salon za uslugu terapeutski tretmani u blizini?
  SrediMe se fokusira na rad sa najboljim salonima, a svaki salon ima svoje specijalnosti. Skoro da nema salona koji je najbolji u svemu, a još da je i najbliži vašoj lokaciji. Zato je najbolje izabrati prvo vaš grad na SrediMe, potom konkretnu uslugu lepote koju želite da obavite, npr. terapeutski tretmani, a potom ćete dobiti salone koji su rangirani po ocenama izvođenja tog tipa usluga, kao i prema zadovoljstvu klijenata, cenama, pouzdanosti i naravno raspoloživosti slobodnih termina.
 • Koliko košta usluga terapeutski tretmani u salonima?
  Kod usluga lepote i zdravlja, cena ne bi trebala da bude prvi parametar koji gledate kada birate salon, jer cena može značajno da varira u zavisnosti od kvaliteta preparata, aparature, iskustva zaposlenih, trajanja procedure, ali i lokacije salona. Prosečna cena za uslugu terapeutski tretmani u svim salonima na SrediMe je trenutno 4.711,07 RSD, idući od najniže cene od 1.100 RSD, pa sve do 20.460 RSD. Ukoliko imate neki budžet u koji morate da se uklopite, možete koristiti filter cena nakon što izaberete svoj grad.
 • Gde mogu da vidim salone sa popustom za uslugu terapeutski tretmani u mom gradu?
  Svi saloni trenutno daju popuste za cenu usluge terapeutski tretmani u vašem gradu se mogu pronaći tako da izaberete svoj grad, a potom u fiterima na vrhu ekrana izaberete opciju "Samo sa popustom" i dobićete listu salona koji trenutno nude terapeutski tretmani sa popustom i iznos popusta.
 • Kako da nađem slobodne termine za uslugu terapeutski tretmani u nekom salonu?
  SrediMe je direktno povezan sa kalendarima salona lepote, tako da prikazuje slobodne termine onako kako ih saloni imaju. Kada izaberete salon lepote i željene usluge (možete izabrati jednu ili više usluga odjednom), dobićete sve slobodne termine salona, a Vi možete izabrati onaj koji Vam najviše odgovara
 • Gde da nađem broj telefona salona?
  SrediMe je online platforma za direktno zakazivanje u kalendarima salona, tako da nema potrebe da telefonirate salone i čekate na odgovor. Umesto čekanja na liniji i snalaženja sa na brzinu pročitanim slobodnim terminima, nudimo vam brz i jasan pregled slobodnih termina i cena u salonima koje možete na miru odabrati prema svojim drugim obavezama i zakazati direktno na sajtu u par klikova, čak i van radnog vremena salona.
Sadržaj Vodiča je informativne prirode i ne predstavlja zdravstveni savet niti preporuku. Pre obavljanja bilo kog tretmana koji je ovde opisan, molimo Vas da se posavetujete sa stručnjakom kod koga zakažete termin ili ga posetite.

Najnoviji utisci

10.0 Eden
Vrlo profesionalno i delotvorno. Dobila sam izuzetne savete i mišljenje povodom problema sa kičmom.

Tamara, pre 1 godinu

LookBook Slike direktno iz salona

Dijars pre 3 meseca
Dijars #beograd Terapeutski tretmani Fizikalna i kineziterapija Terapeutski tretmani
Fizikalna i kineziterapija Terapeutski tretmani | Terapeutski tretmani
Dijars pre 3 meseca
Dijars #beograd Terapeutski tretmani Fizikalna terapija Terapeutski tretmani
Fizikalna terapija Terapeutski tretmani | Terapeutski tretmani
Dijars pre 3 meseca
Dijars #beograd Terapeutski tretmani Fizikalna terapija Terapeutski tretmani
Fizikalna terapija Terapeutski tretmani | Terapeutski tretmani
Dijars pre 3 meseca
Dijars #beograd Terapeutski tretmani Fizikalna terapija Terapeutski tretmani
Fizikalna terapija Terapeutski tretmani | Terapeutski tretmani
Dijars pre 3 meseca
Dijars #beograd Terapeutski tretmani Shockwave tretman Terapeutski tretmani
Shockwave tretman Terapeutski tretmani | Terapeutski tretmani

Pregledajte sve slike