Terapeutski tretmani u salonima lepote u celoj Srbiji

Pronašli smo 6 salona koji odgovaraju izabranim uslovima za zakazivanje termina

Kada pomislimo na kozmetički ili frizerski salon najčešće nam na pamet pada ulepšavanje. Iako ih baš zbog toga i zovemo salonima lepote, u njima možete zakazati i različite terapeutske tretmane. Na samom kraju i ovi tretmani nam pomažu da izgledamo lepše.

Top 20 salona u celoj Srbiji
na osnovu popularnosti i ocena na SrediMe, ažurnosti slobodnih termina i zadovoljstva klijenata

Body Flex Studio

Fitnes studio - Španskih boraca 1, Blue Center, Beograd
Vođeni trening - 12 termina
10.540 RSD
Trening u paru - 12 termina
20.460 RSD
Vođeni trening - 8 termina
7.440 RSD
Sve usluge...
Fantastično 9.1126 utisaka

Eden

Kozmetički salon - Vlajkovićeva 23, Beograd
Medicinski masažni paket
-16% 1.690 RSD
Pain relief terapeutski paket
-48% 1.290 RSD
Terapeutska masaža - 45min
1.800 RSD
Sve usluge... Poslednji put zakazan: juče
Fantastično 10.06 utisaka

Beauty Secret by Sothys

Kozmetički salon - Bulevar Arsenija Čarnojevića 110/15, Beograd
Terapeutska parcijalna masaža
1.400 RSD
Sve usluge...
Fantastično 9.520 utisaka

Relax club

Studio za masažu - Bulevar Zorana Đinđića 73, lokal 6, Beograd
Terapeutski paket
1.700 RSD
Stop bol - 90 minuta
4.000 RSD
Sve usluge...
Fantastično 9.566 utisaka

Moj relax kutak

Studio za masažu - Skender begova 3, Beograd
Terapeutska masaža leđa 30 min.
1.100 RSD
Terapeutska masaža leđa 45 min.
1.500 RSD
Sve usluge... Poslednji put zakazan: pre 5 sati
Fantastično 9.79 utisaka

Beauty place Princess

Kozmetički salon - Hektorovićeva 1a, Beograd
Terapeutska masaža - parcijalna
1.500 RSD
Parcijalna terapeutska masaža + piling tela
1.800 RSD
Terapeutska masaža + ultrazvučni tretman
2.000 RSD
Sve usluge... Poslednji put zakazan: pre 57 min!


Terapeutski tretmani

Posle terapije dolazi osećaj zadovoljstva i prijatnosti, a samo takvi opušteni i možemo biti lepi.

Zdrava i lepa kosa

Često bojenje kose vašu kosu čini lepom i privlačnom. Ali stalno tretiranje može kosu da izmuči i ošteti. Stilizovanje kose presom, fenom ili jakim hemijskim sredstvima takođe oštećuje dlaku. Koliko god da ste pažljivi, sve što radite ima efekta na kosi. Da bi vaša kosa ostala sjajna i zdrava morate joj s vremena na vreme pružiti terapeutski tretman.Ništa ne može biti bolje za suvu i oštećenu kosu od dobrog dubinskog tretmana. Dubinskim tretmanima se visokokoncentrovani hranljivi preparati nanose na vašu kosu. Na taj način se ona hrani i regeneriše, a od suve i krte, postaje slajna i lepa.

Mezoterapija kose podrazumeva neku vrstu alternativnog tretmana protiv gubitka kose, koji doprinosi odlaganju procesa gubitka kose istovremeno podstičući rast nove kose. Mezoterapija je nehirurška kozmetička procedura, tokom koje se u vašu kožu glave ubrizgavaju mikroinjekcije vitamina, minerala, proteina i drugih vitalnih nutritijenata značajnih za vašu kosu. Kao rezultat, poboljšava se cirkulacija krvi, kroz kožu glave, folikule se podmlađuju što vremenom uslovljava i rast novih vlasi kose.

Od glave do pete

Akne, mitiseri, bubuljice...Oduvek ste želeli da ih se rešite i nema kozmetičkog sredstva koje niste probali. Sada ste već pred nervnim slomom. Dobra vest je da ne treba da očajavate. Izaberite jedan od brojnih kozmetičkih tretmana koji će vam pomoći da se polako, ali sigurno rešite problema zvanog akne. Na raspolaganju vam je mnogo opcija, a vi izaberit tretman koji vama najviše odgovara.

Botoks, dermaroler, dermapen, hemijski piling, fenolni piling, mezoterapija… Čuli ste za ove terapeutske tretmane, ali niste sigurni čemu služe. Ako su bore i vaša noćna mora kao i većini drugih žena, ovi tretmani su pravo rešenje za vas. Volite da se smejete, mrštite, mimikom izražavate baš svaku emociju, ali se stalno bojite da ćete tako zaraditi nove borice? Počinjete neprestano da se pitate: kako ukloniti bore na licu, kako da podmladim lice?Ako su vaši odgovori na postavljena pitanja potvrdni vreme je za kozmetičke tretmane. Kozmetički tretmani protiv bora su u poslednjih nekoliko desetina godina doživeli toliku popularnost i to ne samo u sferi šou biznisa, kako se očekuje, već i u svakodnevnoj kozmetičkoj rutini drugih ljudi. 

Svako ko je ikada imao i najmanji, najdiskretniji problem sa gljivicama na noktma zna šta to predstavlja i koliko može da bude neprijatan i naporan. Osim veoma neuglednog estetskog dojma koji ostavljaju,  gljivice na noktima su i zdravstveni problem i ako ga ne reševate može se samo pogoršati.Najčešći tretman koji je ujedno i najdelotvorniji, a koji se koristi u estetskim poliklinikama, kozmetičkim salonima i spa centrima je lasersko uklanjanje gljivica. Ova procedura je bezbedna i neškodljiva, a primenjuje se bez lokalne anestezije. Laserima se precizno i ciljano tretiraraju zahvaćena područja, a jedini osećaj koji možete imati je blaga senzacija bola, koja nije previse neprijatna.

Opušteni i srećni

Terapeutska masaža je mešavina različitih masaža  koja ne samo da opušta vaše telo, već izuzetno blagotvorno utiče na mišiće i napete tačke sa kojima možete imati problema.

Terapija masažom popravlja vašu cirkulaciju, što omogućava bolji protok kiseonika kroz telo. Hranljive materije lakše dospevaju do mišićnih ćelija, a toksične materije koje uzrokuju nadutost i neprijatan osećaj se izbacuju.Svi ovi cirkularni efekti mogu imati značajan učinak i kod nekih upalnih stanja kao što je na primer artritis.

Terapeutska masaža dovodi do stanja opuštenosti, koje normalizuje rad vašeg srca, disanje i krvni pritisak. Osim toga, ova masaža podstiče imuni sistem i uopšteno otklanja sve fizičke manifestacije i efekte stresa. Zbog svega ovoga terapeutska masaža je veoma dobra i efektna za veoma širok spektar stanja u kojima se može naći vaš organizam.

Svoj tretman potražite na sredime.rs i zakažite već danas!

Najnoviji utisci

10.0 Eden
Vrlo profesionalno i delotvorno. Dobila sam izuzetne savete i mišljenje povodom problema sa kičmom.

Tamara, pre 1 godinu